Napiapp ajánló (2017. szeptember 20.)

2017. szeptember 20.
5.9511
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Tempest: 2690 helyett 1090 forintba kerül most átmenetileg a Tempest, avagy a HeroCraft nagyszerű kalózos akció-szerepjátéka, amelyben lehetőségünk nyílik saját hajónkkal és kalózainkkal körbejárni a Karib-tenger vidékét, közben harcolni, fejlődni és igazi tengeri medvévé válni.

Infamous Machine: ismét jó áron szerezhetjük be az egyik legkülönlegesebb Androidos kalandjátékot, az 1699 helyett most csak 319 forintért kínált Infamous Machine-t, amelyben Kevin oldalán részt vehetünk egy időutazáson, aminek során igazi géniuszoknak kell segítenünk abban, hogy megalkossák mesterműveiket.

Vive le Roi: 1099 forint helyett 399 forintba kerül most a Meridian4 sajátos platformere, amely egyenesen 1793-ban, a francia forradalom idejében játszódik, a középpontban egy vérbeli forradalmárral, akit meg kell mentenünk a lefejezéstől, ám ehhez előbb ki kell szabadítanunk őt szigorúan őrzött börtönéből.

App Store:

kubic: átmenetileg teljesen ingyen tölthető az App Store-ról a Tetrisz valaha készült leginnovatívabb újragondolása, amelyben közel 70 különleges fejtörőt oldhatunk meg egyszerű kockák és alakzatok társaságában, miközben minden egyes darabnál alaposan próbára kell tennünk elménket.

Princess Fairy Tale: ha gyermekünknek keresnénk egy nagyszerű iskola előtti felkészítő játékot, vagy csak egy szimplán hasznos kis elfoglaltságot, a Princess Fairy Tale tökéletes választás lesz a maga színes kis világával és változatos fejtörőivel, valamint feladataival.

Arkanoid vs Space Invaders: egy rövid ideig 699 forintra leárazva szerezhetjük be az App Store kínálatából a Square Enix különleges mobiljátékát, amelyben az Arkanoid és a Space Invaders keveredését találhatjuk, így ha egykoron mindkét játékot imádtuk, akkor ezért egyenesen megőrülünk majd.
1 hozzászólás

peter97

7 éve, 1 hónapja és 1 napja

Kubic de kéne ingyen Androidra is! meglepett smiley

válasz erre