Napiapp ajánló (2017. szeptember 22.)

2017. szeptember 22.
6.1061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

Goat Simulator: 1500 forint helyett 369 forintba kerül most átmenetileg az összes Goat Simulator-játék a Play Áruházban, így az alapjátékon felül a Goat MMO Simulator, a Goat Simulator Payday és még a Waste of Space kiegészítő is. Mert az őrült kecskéknek senki sem szabhat határt!

Defense Zone HD: 890 forint helyett ingyen letölthető Androidra a Defense Zone HD, sőt a teljes Defense Zone-sorozat, így a második és a harmadik rész is behúzható, amennyiben szeretjük a futurisztikus hatásokat felvonultató tower defense jellegű mobilos stratégiákat.

Zombie Slaughter House: 319 forintról egészen 0 forintig csökkentette az árát a NifftyGameWorks csapata az őrült zombis platformernek, amelyben néhány élőhalott irányításával kell gyűjtögetnünk és teljesítenünk a változatos felépítésű pályákat.

App Store:

Construction Simulator 2: 699 forintra leárazva gyűjthetjük be az App Store kínálatából a nagyszerű Construction Simulator 2-t, amiben lehetőségünk van hatalmas markolókat, teherautókat és darukat irányítani, amelyekkel rombolhatunk, építhetünk és megismerhetjük az építkezések sanyarú világát.

Alto's Adventure: szintén 699 forintba kerül most átmenetileg az oldalnézetes snowboardos mobiljátékok legjobbikaként számon tartott Alto's Adventure, amelyben trükkös pályák sokaságán kell bizonyítanunk rátermettségünket egy csúszós deszkával a lábunkon.

Infinity Blade: egy villámakció részeként 1090 forintba kerül az Epic Games álal megalkotott Infinity Blade, amely bár nem egy új mobiljáték az App Store-on, ellenben mindmáig az egyik legjobb fantasy akciózás, így ha még nem volt vele dolgot, most itt a remek alkalom.
1 hozzászólás

ferencziakos

7 éve, 17 napja

Goat Simulator már többet van akcióban mint rendes áron! röhögő smiley

válasz erre