Napiapp ajánló (2017. szeptember 27.)

2017. szeptember 27.
6.0791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Devils & Demons - Arena Wars Premium: 990 forint helyett jelképes 50 forintért lehet beszerezni bárkinek az egyik legjobb mobilos stratégiai szerepjátékot, amelyben izometrikus nézetből lehetőségünk nyílik démonokkal, élőhalottakkal és megannyi pokoli rémséggel megharcolni egy sötét fantáziavilágban, taktikus és körökre osztott harcrendszerben.

Survival Island: Evolve Pro!: 319 forint helyett most ingyen letölthető Androidra az egyik legjobb mobilos túlélő játék, amelyben lehetőségünk nyílik szabadon bejárni egy komplett szigetet, házat és menedéket építeni, gyűjtögetni, craftolni, vadállatokkal harcolni, de mindenekelőtt túlélni a nagy kalandot.

Time Mysteries 3: The Final Enigma: 1490-ről 590 forintra leárazottan szerezhetjük most be az Artifex Mundi egyik nagyszerű tárgykeresős kalandjátékát, amelyben egy mágikus kataklizma elkerülését akadályozhatjuk meg 26 egyedi mini-játék és 17 tárgykeresős helyszín társaságában.

App Store:

Fighting Fantasy Legends: átmenetileg 699 forintba kerül az App Store-on a Nomad Games zseniális múltidéző szerepjátéka, amelyben a régi lapozgatós RPG-k sajátosságait és szabályrendszerét ismerhetjük majd meg egy izgalmakkal teli és egyben igencsak csodálatos fantáziavilágban.

OTTTD: Over The Top Tower Defense: 349 forintért megy most iOS-re az SMG Studio nagyszerű tower defense stratégiája, amelyben hősöket irányíthatunk, védvonalakat alakíthatunk ki, epikus boss harcokat vívhatunk, miközben folyamatosan az ellenfelek távol tartásáért kell küzdenünk.

Blocko.: teljesen ingyen megy most az App Store-on a Blocko., mint az egyik legminimalistább, de mégis az egyik legszórakoztatóbb ügyességi játék, amelyben egyetlen dolgunk lesz a 90 pályán, hogy összeillesszük a piros és a kék blokkokat, ami sokkal nehezebb lesz, mint azt elsőre gondolnánk.
2 hozzászólás

zsenikém

7 éve, 1 hónapja és 12 napja

Mai felhozatal nem rossz! mosolygó smiley

válasz erre

Santonio

7 éve, 1 hónapja és 12 napja

Mondjuk 50 ft-ot bármelyik játék megér! mosolygó smiley

válasz erre