Napiapp ajánló (2017. szeptember 29.)

2017. szeptember 29.
5.8641
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Dead Age: 990 forint helyett 590 forintba kerül most Androidra a platform egyik legjobb zombis akciójátéka, amely egy vérbeli túlélő szerepjátékként lehetőséget ad a folyamatos fejlődésre, miközben körökre osztott harcokban ad lehetőséget arra, hogy összecsapjunk az élőhalottakkal.

Star Vikings Forever: 1099 helyett 499-ért megy most a Play Áruházban a csillagvikingek őrült kalandja, amely sokadik ránézésre is egy Plants vs Zombies klónnak tűnik, azonban növények és élőhalottak helyett itt űrvikingekkel kell nekimennünk a különféle űrlényeknek.

Game Studio Tycoon 2: 990 helyett teljesen ingyen töltheted most le magadnak a Game Studio Tycoon 2-t, amelyben lehetőséged nyílik átvenni az irányítást egy játékfejlesztő stúdió felett, ezáltal te irányíthatod a csapatot, a kiadásokat, az embereket, és lehetőséged nyílik megalkotni minden idők legnagyobb sikerjátékát.

App Store:

Home Behind: 699 forintba kerül most átmenetileg az App Store-on a migrációt alaposan lesarkító és rendkívüli módon elferdítő Home Behind mobiljáték, amiben bevándorlóként meg kell tennünk egy 1500 kilométeres utat Európa felé, miközben meg kell tanulnunk túlélni, sőt harcolni is.

Burly Men at Sea: 1499 forintra leárazva megy most az App Store-on a Burly Men at Sea, a 20. századi Skandináviába repítő mobiljáték, amelyben három halász felett vehetjük át az irányítást, méghozzá egy döntéseinkkel irányítható kalandjátékban, amely rendkívül erős narratívával rendelkezik, érdekessége pedig, hogy egy házaspár alkotta.

iFart: mobiljáték helyett egy igazán humoros kis alkalmazás akcióját ajánlanánk figyelmetekbe így a legvégén, lévén most csak 349 forintba kerül az iFart névre keresztelt pukiszimulátor, ami garantáltan képes lesz még a legszomorkásabb őszi időben is hatalmas mosolyt csalni az arcodra.
1 hozzászólás

zsenikém

7 éve, 20 napja

A legendás Fruit Ninja is ingyenes most iOS-re!!!

válasz erre