Napiapp ajánló (2017. szeptember 6.)

2017. szeptember 06.
5.4621
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Demon's Rise: 2199 forint helyett most mindössze 499 forintba kerül a Play Áruházban a Wave Light Games nagyszerű akció-szerepjátéka, amely az egyik legjobb Diablo-klónként Angor ősi városába repít minket, ahol hőseink oldalán őrültebbnél-őrültebb harcokba bonyolódhatunk majd bele a dungeonok kipucolása során.

Zenge: 159 forint helyett ismét teljesen ingyen tölthető most Androidra a Hamster On Coke Games különleges ügyességi alkotása, amelynek részeként a legkülönfélébb fejtörőket oldhatjuk majd meg egy különlegesen aranyos kis fantáziavilágban.

Astro Music Plus: 690 forint helyett 129 forintba kerül a WeRunTheWorld által fejlesztett Astro Music Plus, amely a zenés mobiljátékok egyik különleges változata, ami inkább egy zenés applikáció, amiben játékos formában alkothatunk egyszerű, de nagyszerű dallamokat.

App Store:

Batman - The Telltale Series: a Telltale Games úgy döntött, hogy a Batman kalandjátékok második évadának tiszteletére ingyen letölthetővé teszik az előző szezon legelső epizódját, így amennyiben mindig is ki akartad próbálni, hogy milyen lehet kalandjátékos formában Denevérembernek lenni, most itt a remek alkalom.

Infinity Blade III: ismét humoros összegért kínálja az Epic Games minden idők egyik legjobb mobilos akciójátékát, így amennyiben szeretnénk nagyokat harcolni egy különleges fantáziavilágban, akkor most itt a remek alkalom, hogy mindössze 349 forint ellenében letöltsd magadnak az Infinity Blade harmadik epizódját.

Badland: már több mint 50 millió játékos töltötte le, és most te is akciós áron csatlakozhatsz ehhez a tömeghez, ha lecsapsz 349 forintos áron a Frogmind nagyszerű akció-platformeréhez, amely nemcsak elragadó megjelenésével, hanem kihívásokkal teli játékmenetével is egészen kellemes élményeket garantál.
3 hozzászólás

Chico

7 éve, 1 hónapja és 15 napja

gabor1017 írta:
IOS Infinity Blade nem működik nekem a link, és AppStore-on sem látom akcióban.

A link már ok. De az ár nem.
Igen, az nálam is szopás. Haverom még berántotta ingyen amúgy.

válasz erre

Bencus86

7 éve, 1 hónapja és 15 napja

Batman ingyen ki nem hagyom! mosolygó smiley

válasz erre

gabor1017

7 éve, 1 hónapja és 15 napja

IOS Infinity Blade nem működik nekem a link, és AppStore-on sem látom akcióban.

A link már ok. De az ár nem.

válasz erre