Napiapp ajánló (2018. április 11.)

2018. április 11.
6.5731
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Talisman: 1490 helyett teljesen ingyen megy most Androidra a Talisman, minden idők egyik legjobb mobilos társasjátéka, mely a Warhammer univerzumban alkotva egy páratlanul összetett szabályrendszert és izgalmas élményeket vezet fel számunkra.

Shadow of Death: Stickman Fighting - Dark Knight: bár még mindig csak béta állapotban van, ellenben 758 forint helyett legalább teljesen ingyen letölthető egy kis ideig a szerepjátékok élményét a klasszikus bunyós címek sajátosságaival ötvöző Shadow of Death, amit mindenképpen érdemes kipróbálni.

Charlie the Duck: a klasszikus oldalnézetes platformerek kedvelőinek nagy örömére 990 helyett most totál ingyen megy Androidra Charlie, a vagány kacsa története, mely túlzás nélkül Super Mario klasszikus kalandjait varázsolja a képernyőnkre.

App Store:

Ship Tycoon: teljesen ingyen mérik egy rövid ideig iOS-re a Ship Tycoon-t, minden idők legjobb és legösszetettebb mobilos tycoon-játékát, melyben egy hajókikötőt és az ott szolgálatot teljesítő gépeket kell úgy menedzselnünk, hogy vállalkozásunk sikeressé váljon.

Office Story: ingyen megy most egy pár napig iOS-en az Office Story is, mely egy vérbeli üzleti szimulátorként megmutatja, hogy milyen nehézkes a cégvezetők élete, hiszen egy aprócska garázs start-upból kell sikeres nagyvállalkozást csinálnunk benne.

Mighty Block: ha azt hitted korábban, hogy néhány színes kockával képtelenség jól szórakozni, akkor bizonyára te sem próbáltad még ki a Mighty Block című alkotást, melyben pontosan ez lesz a feladat, a különleges élményt pedig most teljesen ingyen ki is próbálhatod.
2 hozzászólás

Mordorer

6 éve, 5 hónapja és 23 napja

Ritka durva nap, full free! röhögő smiley

válasz erre

zsenikém

6 éve, 5 hónapja és 23 napja

Az úgy egy komoly nap! röhögő smiley

válasz erre