Napiapp ajánló (2018. április 16.)

2018. április 16.
5.7191
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Damn Little Town: 590 forint helyett teljesen ingyen letölthetsz most magadnak Androidra egy nagyszerű taktikai társasjátékot, melyet egyszerre akár négyen is tolhattok, ha szeretitek a közös élményeket és kalandokat.

Swordbreaker The Game: 400 forintról 179 forintra leárazva kaparinthatjuk meg magunknak a Swordbreaker The Game című nagyszerű kalandjátékot, mely nemcsak csodálatos megjelenéssel bír, hanem egy non-lineáris sztorit is biztosít nekünk különféle befejezésekkel, egy óriási, rejtélyes kastéllyal a főszerepben.

Redsun: 449 forint helyett csak 179 forintot kér most egy rövid ideig a nagyszerű Redsun című RTS-játékért a Digital Garbage, mely a lehető legklasszikusabb formában eleveníti fel előttünk a valós idejű stratégiák élményét, így ha te is imádtad például a korai Starcraftot vagy a Red Alertet, akkor ezt imádni fogod.

App Store:

BlitzKeep : ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen őrült dolog jön létre abból, ha a flipperek találkoznak a szerepjátékok sajátosságaival, akkor ismerkedj meg most a BlitzKeep című alkotással, melyet egy rövid ideig teljesen ingyen letölthetsz az App Store-ból.

The Mystery of the Hudson Case: amennyiben csíped a klasszikus point and click kalandjátékokat, most átmenetileg 349 forintért tölthetsz le magadnak egy nagyszerű darabot iOS-re, a főszerepben egy a hetvenes években játszódó klasszikus nyomozással.

Parkour Flight 2: szintén 349 forintba kerül most iOS-en a parkourozás magasiskoláját bemutató Parkour Flight 2, melyben maximálisan kiélheted magadat, ha imádod a trükkös és látványos ugrabugrálásokat.
3 hozzászólás

fonemaker

1 éve, 8 napja

Ma nem találtam magamnak semmit. Bár az ingyenest persze behúztam.

válasz erre

zsenikém

1 éve, 8 napja

350-et nekem megér egy jó kis kalandjáték. Valami ilyesmire vártam!

válasz erre

ferencziakos

1 éve, 8 napja

Blitzkeepet nem ismerem, de megnézem.

válasz erre