Napiapp ajánló (2018. április 18.)

2018. április 18.
6.2031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Zoolax Nights:Evil Clowns: ha imádtad korábban a Five Nights at Freddy's-sorozatot, akkor 990 helyett most 249 forintért szerezheted be magadnak a Zoolax Nights: Evil Clowns című klónt, melyben egyetlen célod lesz: hat éjszakát túlélni a Zoolax régiségboltban.

Sea of Giants: Lost Island : 590 helyett 249 forintért megy most Androdira a Sea of Giants: Lost Island című klasszikus point and click kaland, melyben csodálatos helyszíneken, fejtörők társaságában kell felfedeznünk egy egzotikus sziget rejtélyét.

Alter Dogma: 899 forintról 449 forintra leárazva szerezhetjük most meg magunknak a Google Play-ről az Alter Dogma című klasszikus 2D-s szerepjátékot, melyben egy kellemes sztori, taktikus megközelítés és megannyi felfedezésre váró dungeon vár majd ránk.

App Store:

Companions: egy pár napig most teljesen ingyen szerezheted be magadnak a nagyszerű Companions című mobiljátékot, aminek részeként a legklasszikusabb formában élheted át a dungeon crawlerek élményét, méghozzá RPG- és tower defense elemekkel.

Hyperforma: 1090 forintra leértékelve juthatunk most hozzá egy rövid ideig Fedor Danilov különleges ügyességi játékához, mely lényegében egy a kibertérben tett epikus kalandozást állít a középpontba, amit két eltérő nehézségi szinten is kipróbálhatunk majd.

Jean's Boutique 2 HD: ha mindig is érdekelt a divat, hogy saját ruhaboltot nyissunk, akkor most csapjunk le gyorsan az átmenetileg 349 forintba kerülő Jean's Boutique 2 HD-ra, aminek részeként még ma megnyithatod saját butikodat.
2 hozzászólás

ferencziakos

6 éve, 6 hónapja és 8 napja

Volt már jobb nap is de nem panaszkodom. mosolygó smiley

válasz erre

zsenikém

6 éve, 6 hónapja és 9 napja

Szép felhozatal, kár hogy free most nem nagyon van.

válasz erre