Napiapp ajánló (2018. április 20.)

2018. április 20.
5.7711
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Space Marshals: 1660 forint helyett 699 forintba kerül most Androidon az egyik legjobb izometrikus akciójáték, a sci-fi hatásokat felvonultató Space Marshals, melyben egy különleges világban próbálhatjuk ki az űrcowboyok mindennapjait.

Reckless Racing 3: 799 forintról 339 forintra leárazva szerezhetjük most be magunknak a Reckless Racing 3-at, a legendás Death Rally-ra hajazó versenyjátékot, mely a maga műfajában az egyik legjobb autós őrületnek tekinthető.

Battlevoid: Harbinger: 1490 helyett 389 forintért megy egy rövid ideig a mobilos űrstratégiák egyik koronázatlan királyának tekinthető Battlevoid: Harbinger, mely valódi taktikai érzéket kíván a csatákhoz, így nem véletlen, hogy miért szeretik olyan sokan.

App Store:

Train Conductor 2: USA: átmenetileg teljesen ingyen csaphatunk most le iOS-en a Train Conductor 2: USA című vasutas stratégiára, melyben egyetlen feladatunk lesz, hogy megfelelően összehangoljuk a vonatok menetrendjét és útirányát.

Demon's Rise 2: Lords of Chaos: 699 forintra leárazva kaparinthatjuk most meg egy rövid ideig az egyik legjobb mobilos taktikai RPG-t, aminek keretein belül egy sötét fantáziavilágban nyílik lehetőségünk megküzdeni sok-sok félelmetes teremtménnyel.

World Keepers: Last Resort : teljesen ingyen csaphatunk most le iOS-en egy nagyszerű kalandjátékra, melyben több mint 38 helyszín, megannyi tárgykeresés és megoldandó fejtörő, valamint egy az egészet átszövő történet vár ránk, egy óriási rejtéllyel a főszerepben.
3 hozzászólás

Gólem

9 hónapja, 2 hete és 4 napja

Ma nincs ingyen androidos.

válasz erre

SamsungFan

9 hónapja, 2 hete és 4 napja

Ezeket az árakat már tudom szeretni!

válasz erre

ferencziakos

9 hónapja, 2 hete és 4 napja

Na ezek most igen komoly árengedmények!

válasz erre