Napiapp ajánló (2018. április 23.)

2018. április 23.
7.4831
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Dead Bunker II: bár eredetileg sem túl drága, hiszen mindössze 129 forintba kerül, azonban most átmenetileg teljesen ingyenes a Dead Bunker II, egy igazán sötét horrorkaland, melyben egy zombiktól hemzsegő bunkerben kell megpróbálnunk túlélni a megpróbáltatásokat.

Rusty Lake Hotel: 599 helyett 389 forintba kerül átmenetileg a Rusty Lake Hotel, minden idők egyik legbetegebb mobilos kalandja, melynek folytatásai is jó áron, átmenetileg 590-ért mennek a Play Áruházban, tehát érdemes lehet most lecsapni rájuk.

Mountain Crime: Requital: 890-ről 479 forintra leárazva szerezhetjük be az Alawar Entertainment egyik nagyszerű kalandjátékát, melyben fejtörők megoldásával és tárgykereséssel tudunk a végére jutni egy különleges bűnténynek.

App Store:

Realpolitiks Mobile: átmenetileg 1090 forintra leárazva tudjuk a gyűjteményünkbe illeszteni az egyik legjobb mobilos hardcore stratégiát, melyben átvehetjük az irányítást az egyik nagyhatalom felett, hogy a saját képünkre formálhassuk az egész világot akár diplomáciával, akár háborúval.

Flight Unlimited X: 349 forintba kerül átmenetileg a legjobb mobilos repülőgép szimulátor, melyben a lehető legrealisztikusabb körülmények között repkedhetünk hatalmas utasszállítókkal vagy fürge vadászgépekkel olyan körülmények között, mintha egy prémium kategóriás konzolos játékot látnánk magunk előtt.

Jet Ball Arkanoid: egy rövid ideig ingyen letölthetjük magunknak iOS-re a Jet Ball Arkanoid című klasszikus árkád játékot, melyben dinamikus élmények és látvány mellett kell pattogtatnunk egy romboló golyót, hogy elpusztítsuk a pályákon felbukkanó alakzatokat.
3 hozzászólás

SamsungFan

9 hónapja, 2 hete és 1 napja

Dead Bunker érdekesnek tűnik, behúzom.

válasz erre

ferencziakos

9 hónapja, 2 hete és 1 napja

Lehetett volna jobb hétfő.

válasz erre

zsenikém

9 hónapja, 2 hete és 1 napja

Jet Ball Arkanoid félő hogy megint csak valami reklámos **** verzió lesz. Mostanában ez a mánia.

válasz erre