Napiapp ajánló (2018. április 25.)

2018. április 25.
6.9471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

PhaRaBis: 439-ről 129 forintra leárazva megy most a PhaRaBis, a tavalyi év egyik legjobb horrorjátéka, melyben sötét titkok nyomára bukkanhatunk piramisok mélyén kalandozva, ahol vérszomjas szörnyetegek próbálják meg ellehetetleníteni küldetésünket.

Red Comrades: 499 forint helyett 289 forintba kerül most Androidon a Buka Development által készített Red Comrades című kalandjáték, mely egy 1998-ban megjelent orosz kaland feldolgozásaként egy egészen őrült sztorit tár elénk kézzel rajzolt grafika társaságában, ami önmagában elviszi a hátán az egészet.

Greenskin Invasion: 999-ről 439 forintra leárazva tudjuk most beszerezni magunknak a Ro Games által fejlesztett Greenskin Invasion című dungeon crawlert, mely a klasszikus asztali szerepjátékok vonalán haladva lehetővé teszi, hogy orkokkal, goblinokkal és trollokkal harcoljunk a pályákon, megfelelően alapos taktikát alkalmazva.

App Store:

AirTycoon Online 2: teljesen ingyen tölthetjük le magunknak iOS-re pár napig a nagyszerű AirTycoon Online 2-t, melyben az lesz a feladatunk, hogy hatékonyan irányíthassunk egy komplett légi kikötőt.

Monkey Jumping: szintén teljesen ingyen elérhető most egy rövid ideig a Monkey Jumping, egy aranyos oldalnézetes ügyeskedés, melyben egy majom oldalán az lesz a feladatunk, hogy végigugrándozzunk a pályákon, mindig a megfelelő gombot lenyomva a következő szökkenéshez.

Doodle God: ha mindig szeretted volna kipróbálni, hogy milyen egy valódi isten bőrébe bújni, most 699 forint ellenében lehetőséget kapsz rá, ezáltal megteremtheted a saját világodat, miközben a benépesítés során egy halom izgalmas és humoros küldetést teljesíthetsz.
3 hozzászólás

Bencus86

6 éve, 6 hónapja és 1 napja

Airtycoon jöhet is!

válasz erre

Mendez

6 éve, 6 hónapja és 2 napja

Igen jó akciók vannak ma is! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

6 éve, 6 hónapja és 2 napja

Ez egy király nap! mosolygó smiley Legalábbis iOS-en mindenképp! mosolygó smiley

válasz erre