Napiapp ajánló (2018. április 27.)

2018. április 27.
6.5171
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Planescape: Torment: Enhanced Edition: 3590 forintról 1290 forintra leárazva megy Androidon minden idők egyik legjobb klasszikus szerepjátéka, mely egy hihetetlenül egyedi világot és több százórányi játékidőt tár elénk, ha elég alaposak vagyunk.

Crashlands: 2390 forintról 1490-re leárazva tudjuk beszerezni magunknak a Crashlands című szuper akciójátékot, melyben folyamatosan craftolhatunk, küldetéseket teljesíthetünk, de ami a legfontosabb, rengeteget csatározhatunk.

The House HD: ha kedveled a horrorjátékokat, 129 helyett most teljesen ingyen szerezheted be magadnak a The House HD-t, egy vérbeli sötét horrort, melyben egyetlen zseblámpa társaságában kell felkutatnod egy elhagyatott ház rejtélyét.

App Store:

Train Conductor: ha mindig is szívesen kipróbáltad volna a vasúti irányítók életét, akkor most itt van hozzá egy nagyszerű és egyben kihívásokkal teli mobiljáték, melyben pontosan ez az összetett feladat vár rád.

8-Bit Farm: ha imádod a retro stílust és ezzel egyetemben a farmos játékokat, akkor most itt az idő, hogy akciós áron, 699 forintért szerezd be magadnak a 8-Bit Farmot, ahol te is felépítheted saját gazdaságodat.

Dark Realm: Princess of Ice HD: amennyiben szívesen elütnéd az idődet a hétvégén egy szuper kis kalandjátékkal, most csak 1090 forintba kerül a Big Fish Games egyik szuper tárgykeresős kalandja, mely a Jég Hercegnőjének varázslatos sztoriját meséli el nekünk.
3 hozzászólás

zsenikém

9 hónapja, 1 hete és 4 napja

Hát nem ezek a legjobb kedvezmények de nem gond, Train Conductor jött.

válasz erre

peter97

9 hónapja, 1 hete és 4 napja

Ha az engedményeket nézem akkor tök jó akciók vannak de még így is drágák!

válasz erre

Mendez

9 hónapja, 1 hete és 4 napja

Borítókép halálos.

válasz erre