Napiapp ajánló (2018. április 30.)

2018. április 30.
7.1461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Her Story: a különleges kalandok kedvelőinek legnagyobb örömére 1790-ről 990 forintra leárazva megy most a Her Story, melyben élőszereplős felvételek segítségével egy nagy nyomozásba csöppenhetünk Viva Seifert kapcsán.

9th Dawn II: 690 helyett 449 forintba kerül most a 9th Dawn II című klasszikus szerepjáték, melyben egy hatalmas fantáziavilágot harcolhatunk keresztül fejleszthető hősünk társaságában.

Can you escape prison: ha úgy gondolod, hogy te könnyedén ki tudnál szabadulni egy börtönből, akkor itt az idő, hogy próbára tedd magadat, a 139 forint helyett ingyen letölthető alkotásban ugyanis tonnányi fejtörő, ijesztő hangulat és egy összetett sztori vár majd ránk ezen a téren.

App Store:

Evilibrium. Soul Hunters: 349 forintra leakciózva szerezhetjük meg magunknak most rövid ideig az Evilibrium. Soul Hunters-t, melyben a dungeonok felfedezése során taktikus küzdelmek várnak ránk, miközben a cél folyamatosan a lélekgyűjtögetés lesz.

The School: White Day: amennyiben odáig vagy a klasszikus horrorjátékokért, akkor most itt az idő, hogy begyűjts egyet magadnak teljesen ingyen, lévén szabadon letölthető egy rövid ideig iOS-re a The School: White Day.

Super Tank Battle: ha a nyolcvanas-kilencvenes években nevelkedtél, biztosan neked sem lesz ismeretlen a Super Tank Battle című mobiljáték, a felsőnézetes tankcsatákat több mint 500 pályán garantáló klasszikus feltámadását ráadásul most átmenetileg totál ingyen szerezhetitek be magatoknak.
3 hozzászólás

Mendez

6 éve, 6 hónapja és 2 napja

White day nem rossz, ingyen semmiképp! meglepett smiley

válasz erre

zsenikém

6 éve, 6 hónapja és 2 napja

Ez az evilibrium érdekesnek ígérkezik, már csorog lefelé!

válasz erre

ÁdámC-Ops

6 éve, 6 hónapja és 2 napja

Egész jó kis akciók mindkét fronton!röhögő smiley

válasz erre