Napiapp ajánló (2018. április 4.)

2018. április 04.
7.2421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Wormster Dash: bár még csak béta állapotában van, ellenben 999 helyett rövid ideig 599 forintért férhetünk hozzá a magyar fejlesztésű Wormster Dash című endless runnerhez, melyben elragadó ceruzarajzok által ihletett környezetben rohangálhatunk a pályákon.

Pichon: The Bouncy Bird: 990 helyett szintén 599 forintba kerül egy rövid ideig a Pichon: The Bouncy Bird címre keresztelt oldalnézetes puzzle platformer, melyben egy dagi madarat vehetünk irányításunk alá, hogy átügyeskedjük vele magunkat az akadályokkal és fejtörőkkel teli, pixel art hatású pályákon.

Death Squared: 1699-ről 1099 forintra lezárazva megy most Androidon a Death Squared, a nagyszerű kooperatív mobiljáték, melyben egy társunk oldalán, egymást megsegítve kell átverekednünk magunkat az akadályokkal gazdagon tarkított szinteken.

App Store:

Super Tank Battle: aki a NES-korszakban nőtt fel, az biztosan ismeri a Battle City című felső nézetes tankjátékot - minden tankjáték ősét -, melynek mobilos változatát most egy rövid ideig teljesen szabadon letölthetjük magunknak több mint 500 pályával a középpontban.

Braveland: a régi vágású körökre osztott stratégiák kedvelőinek nagy örömére 349 forintba kerül most a Google Play-en a Braveland, egy sztori alapú, csodaszép rajzfilmes grafikával ellátott stratégia, mely taktikus körökre osztott harcokat garantál a műfaj kedvelőinek.

Don't Die, Mr. Robot!: szintén 349 forintért megy most iOS-re a Don't Die, Mr. Robot!, egy árkád stílusú, elképesztően gyors játékélményt garantáló akciójáték, melyben lézerek segítségével kell gyümölcsöket pusztítanunk a pályákon, miközben vigyáznunk kell arra, hogy Robot uraságot elkerüljék a lézernyalábok.
4 hozzászólás

ÁdámC-Ops

6 éve, 6 hónapja és 23 napja

Ott a Braveland-nél el lett írvaröhögő smiley Nem a Google Playenröhögő smiley

válasz erre

fonemaker

6 éve, 6 hónapja és 24 napja

Ennyit pont megérnek még ezek a játékok. mosolygó smiley

válasz erre

peter97

6 éve, 6 hónapja és 24 napja

Nem emlékszem hogy volt e ilyen nap amikor nem találtam magamnak semmit... mosolygó smiley

válasz erre

zsenikém

6 éve, 6 hónapja és 24 napja

Volt már jobb is de a Super Tank Battlet behúztam! mosolygó smiley

válasz erre