Napiapp ajánló (2018. április 9.)

2018. április 09.
6.5941
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Sally's Law: 790 helyett teljesen ingyen letölthetjük most a Saly's Law címre keresztelt oldalnézetes platformert Androidra, mely 2016-ban számtalan díjat megnyert sajátosan innovatív játékélményével, amit itt és most érdemes lehet neked is pótolnod.

Z.O.N.A Project X Redux: 790 forintról 129 forintra leárazva megy most a Play Áruházban a S.T.A.L.K.E.R. egyik legjobb mobilos klónja, melyben egy poszt-apokaliptikus világban kell harcolnunk a túlélésért, méghozzá teljes egészében FPS módban.

Infamous Machine: 990 forint helyett 319 forintért kaparinthatjuk meg Androidra az Infamous Machine című kalandjátékot, melyben Kevin oldalán visszautazhatunk az időben, hogy a legnagyobb géniuszoknak segítsünk megalkotni mesterműveiket.

App Store:

The Hunt for the Lost Ship: ha szívesen letöltenél magadnak teljesen ingyen egy nagyszerű klasszikus kalandjátékot, akkor válaszd most a The Hunt for the Lost Ship-et, melyben egy fejtörőktől hemzsegő vérbeli kaland vár rád egy eltűnt hajó után kutatva.

Astronoidz: szintén teljesen ingyen megy most iOS-re egy rövid ideig az atomklasszikus árkád space shooterek műfajában alkotó Astronoidz, melyben nem lesz más dolgod, csak kimenni a világűrbe, és ott lelődözni mindent, ami vagy aki csak rád támad.

Lichtspeer: alig pár hete jelent meg, de máris 699 forintra leárazva szerezhető be a Lichtspeer című pszichedelikus kaland, melyben az ősi germán mitológián alapuló jövőbe utazhatunk lézerdárdákat dobálva, maximálisan a nyolcvanas évek árkád élményét a középpontba állítva.
2 hozzászólás

fonemaker

6 éve, 5 hónapja és 25 napja

Van amelyik már megvolt régebbi akcióból de sikerült így is egy új ingyenes cucc. mosolygó smiley

válasz erre

peter97

6 éve, 5 hónapja és 25 napja

Szuper akciók, köszönjük! mosolygó smiley

válasz erre