Napiapp ajánló (2018. augusztus 1.)

2018. augusztus 01.
2.6821
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The Last Dream: 1099 forintról 179 forintra leárazva szerezhetjük most be egy rövid ideig Androidon a The Last Dream című klasszikus kalandjátékot, mely nemcsak fejtörőivel, hanem történetével is levesz majd a lábadról.

Braveland Wizard: amennyiben te is olyan körökre osztott stratégiákon edződtél, mint a Heroes vagy a King's Bounty, 499 helyett 159 forintért csaphatsz le az ő örökségüket ápoló Braveland Wizard-ra.

Buff Knight Advanced: 319 forintról átmenetileg nullára nyomták a Buff Knight Advanced árát, így ha imádod a 2D-s pixel art szerepjátékokat, ebben biztosan nem kell csalódnod.

App Store:

To the Moon: a To the Moon az utóbbi évek egyik legjobb klasszikus kalandja, melyben egy egészen megható sztori részeseivé válhatunk megannyi fejtörő és akadály legyűrése mellett, most ráadásul csak 699 forintért.

First Strike: Final Hour: szintén akciós áron, rövid ideig 349 forintért csaphatunk le a First Strike: Final Hour-ra, mely egy szuper kis űrstratégiaként rengeteg taktikázásra és megannyi izgalmas küldetés megoldására ad lehetőséget.

BOMBARIKA: ha imádsz robbantgatni, akkor szerezd most be magadnak iOS-re a BOMBARIKA teljes, reklámoktól mentes változatát, melyben minden pályán az lesz a dolgod, hogy időre kitessékelj egy robbanószert az adott helyiségből.
4 hozzászólás

zsenikém

6 éve, 1 hónapja és 20 napja

Bombarika nem érhető el a magyar áruházban. wtf smiley

válasz erre

Direktor

6 éve, 1 hónapja és 21 napja

Last Dream Eigen jól le van akciózva! meglepett smiley

válasz erre

Mendez

6 éve, 1 hónapja és 22 napja

Nem ez a legjobb felhozatal most. szomorú smiley

válasz erre

Femobilos

6 éve, 1 hónapja és 22 napja

Nem rossz, két játékot is beszereztem. mosolygó smiley

válasz erre