Napiapp ajánló (2018. augusztus 10.)

2018. augusztus 10.
7.3341
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

A Boy and His Blob: mindössze 349 forintért szerezhető be most a Play Áruházból az A Boy and His Blob, a szuper NES klasszikus, melyben egy kisfiú és az ő kis fehér pacája oldalán ismerhetjük meg a klasszikus oldalnézetes platformerek alapjait.

Tormentum - Dark Sorrow: 1199 forint helyett 799 forintba kerül most Androidon a Tormentum - Dark Sorrow, egy szuper point and click kalandjáték, ami egy horrorisztikus sötét sztorit mesél el nekünk egy őrült világban.

klocki: ha egy szuper, tartalmas és elképesztő kihívásokat nyújtó ügyességi játékot keresel magadnak, ráadásul mindezt teljesen ingyen, akkor 229 helyett töltsd le szabadon a klocki-t, mely garantáltan nem okoz csalódást.

App Store:

Realpolitiks Mobile: amennyiben imádod a keményvonalas stratégiákat, melyek a valós politikai életet dolgozzák fel, akkor a Realpolitiks Mobile a te játékod lesz, méghozzá most átmenetileg nevetséges 699 forintért csaphatsz le rá.

Lightstream Racer: ha mindig is kíváncsi voltál arra, hogy milyen lehet a szélvész gyorsaságú anti-gravitációs verseny, ráadásul a kiterjesztett valóságban, akkor most csapj le ingyen a Lightstream Racerre.

Towers Rush: szintén ingyen szerezheted be most egy rövid ideig iOS-en a Towers Rush című alkotást, mely a Diablo legszebb hagyományaira épülve egy vérbeli ARPG-ként biztosan a te szívedbe is belopja magát.
2 hozzászólás

ferencziakos

6 éve, 1 hónapja és 12 napja

Egész jó a kínálat, bár nem sok a free.

válasz erre

Bencus86

6 éve, 1 hónapja és 12 napja

Iphoneosoknak most jobb napja van. mosolygó smiley

válasz erre