Napiapp ajánló (2018. augusztus 17.)

2018. augusztus 17.
7.3501
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Eclipse: Edge of Light: ha imádod a VR-játékokat, és szeretnél egy minőségi sétaszimulátorra szert tenni, melyben felfedezhetsz egy teljesen új világot, szerezd be most 2899 helyett 1590-ért az Eclipse: Edge of Light-ot.

Memo Box: amennyiben imádod megtornáztatni az agyadat és a memóriádat néhány szuper feladvánnyal, szerezd be 599 helyett teljesen ingyen a Memo Box-ot melyben számtalan fejtörő vár majd rád.

God of Attack: szintén ingyen megy most Androidra a Daerisoft által készített God of Attack című JRPG prémium változata, melyben rengeteg extrával élheted át kis hőseid izgalmas kalandjait.

App Store:

Thundergut's Revenge: az íjászat jó dolog, a Thundergut's Revenge részeként pedig most rövid ideig teljesen ingyen próbálhatod ki a mobilodon, méghozzá a lehető legőrültebb helyzeteket a középpontba állítva.

Jumpy Kangaroo: szintén ingyen megy most iOS-re a Jumpy Kangaroo, egy különc endless runner, melyben egy kis kenguruval kell ugrándozni a pályákon, hogy végül elérhessük céljainkat.

Drop Flip: a Drop Flip című fizikai alapokon nyugvó ügyességi játékot is ingyenessé tették most készítői, aminek lényege nem más, minthogy a különféle alakzatok és formák megfelelő elhelyezésével egy olyan pályát alakítsunk ki, hogy az eleresztett kis labda beleessen a szint alján található vödörbe.
2 hozzászólás

Bencus86

6 éve, 1 hónapja és 6 napja

Cooool! Klassz nap! mosolygó smiley

válasz erre

Mendez

6 éve, 1 hónapja és 6 napja

Nagyszerű ajánlatok! mosolygó smiley Jó kis hétvége lesz ez! mosolygó smiley

válasz erre