Napiapp ajánló (2018. augusztus 22.)

2018. augusztus 22.
7.6971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Farming PRO 2016: a Farming Simulator-sorozaton túl is van élet, elég csak megnézni hozzá a Farming PRO 2016-ot, melyben 1490 forint helyett most 379 forintért próbálhatod ki a virtuális gazdálkodás és traktorozás örömeit.

Evertales: teljesen ingyen szerezhetjük be magunknak egy rövid ideig az Evertales című oldalnézetes akció-RPG-t, melyben fejleszthető hősünk oldalán egy csodálatos fantáziavilágban harcolhatunk és ügyeskedhetünk nagyokat.

Kensho: 1390-ről 319 forintra leárazva kaparinthatjuk meg most a Play Áruházban a Kensho című ügyességi játékot, mely egy vizuális effektekben gazdag puzzlerként megannyi kellemes kalandot kínál számunkra.

App Store:

Transistor: mindössze 1090 forintért csaphatunk le most iOS-re a többszörösen díjnyertes Transistor-ra, melyben egy futurisztikus várost fedezhetünk fel magunknak a pályákon elhelyezett megannyi fejtörő teljesítésével, és csodálatos élményekkel kiegészülve.

Hotel Transylvania CrazyCruise: ha tetszett a Hotel Transylvania 3, töltsd le most ingyen magadnak iOS-re az egyik kapcsolódó mobiljátékot, melyben az ismert szereplők oldalán kalandozhatsz és mókázhatsz nagyokat.

Cut the Buttons: szintén ingyen férhetünk hozzá egy rövid ideig az App Store-on a Cut the Buttons című mobiljátékhoz, amiben csak az lesz a feladatunk, hogy ügyeskedéssel levágjuk a gombokat a helyükről.
2 hozzászólás

peter97

6 éve, 1 hónapja és 22 napja

Vannak ma jó free cuccok is, király! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

6 éve, 1 hónapja és 22 napja

Evertales behúzva! mosolygó smiley

válasz erre