Napiapp ajánló (2018. augusztus 29.)

2018. augusztus 29.
8.4671
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

CashKnight: óriási kedvezménnyel, 3090 forint helyett teljesen ingyen szerezheted be magadnak a CashKnight című mobilos szerepjátékot, melyben a legkülönfélébb élmények várnak majd rád saját hőseid oldalán.

GoBotix: 239 helyett szintén teljesen ingyen lecsaphatsz most a GoBotix címre keresztelt alkotásra, melyet a legrövidebben és a legegyszerűbben úgy tudnák jellemezni, mint egy robotos Monument Valley-klónt.

Lost Journey: 129 forint helyett szintén szabadon tölthetjük most átmenetileg a Lost Journey-t, melyben egy kislány irányításával kell kalandoznunk az ügyességi elemeket és fejtörőket is felvonultató platformerben.

App Store:

Warhammer: Doomwheel: totál ingyen lecsaphattok most egy rövid ideig a Warhammer: Doomwheel-re, mely a népszerű fantasy univerzumon belül lehetőséget ad saját doomwheelek építésére, fejlesztésére, valamint az ezekkel történő csatározásokra.

I Am The Hero: átmenetileg 349 forintért megy most iOS-en az I Am The Hero, egy oldalnézetes beat em up verekedős játék, melyben brutális küzdelmek várnak ránk pixel art grafikai stílusban.

R.B.I. Baseball 18: 1790 forintba kerül átmenetileg az R.B.I. Baseball 18, amiért cserébe beszerezhetjük magunknak iOS-re az egyik, ha nem a legjobb baseball alapú videojátékot, mely minden téren a maximális realizmusra épít.
3 hozzászólás

Mordorer

6 éve, 22 napja

Nem rossz, köszi! mosolygó smiley

válasz erre

ferencziakos

6 éve, 23 napja

Volt már jobb is, de nem annyira rossz ez a felhozatal.

válasz erre

zsenikém

6 éve, 23 napja

Warhammer behúzva! mosolygó smiley

válasz erre