Napiapp ajánló (2018. augusztus 3.)

2018. augusztus 03.
6.9321
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Gemini: 699 helyett 399-ért megy most Androidon a Gemini, egy vérbeli művészkedős mobiljáték, melyben két csillag történetét ismerhetjük meg, gyakorlatilag egy interaktív versként tálalva.

LASERBREAK Pro: 590 helyett teljesen ingyen juthatunk hozzá most a LASERBREAK Pro teljes élményéhez, ami 120 fantasztikus pályát jelent, melynek részeként különféle lézernyalábokat kell irányítanunk az akadályok legyűrésének érdekében.

Deadly Traps Premium: 329 forint helyett teljesen ingyen letölthetjük egy rövid ideig a Deadly Traps Premium-ot, egy szuper oldalnézetes játékot, melyben az összes pályán halálos csapdákat rejtettek el, a mi feladatunk pedig elkerülni ezeket.

App Store:

The King of Fighters 98: átmenetileg 349 forintért adja az SNK az App Store keretein belül a The King of Fighters 98-at, mely egy zseniális régi vágású verekedős játékként minden téren múltidéző élményeket garantál.

Metal Slug 3: az SNK egy másik klasszikusa, a zseniális oldalnézetes akciókat kínáló Metal Slug 3 is 349 forintért megy most egy rövid ideig, ami egyedi világa és őrült akciói miatt kötelező vétel minden rajongónak.

Get 'Em: egy rövid ideig teljesen ingyen csaphatunk le iOS-en a Get 'Em című mobiljátékra, melyben egy szuperhős kutya oldalán lehetőségünk nyílik egy óriási nyitott világban üldözőbe venni a bűnözőket.
3 hozzászólás

Vidoros

8 hónapja, 1 hete és 2 napja

Jó akciók!

válasz erre

zsenikém

8 hónapja, 1 hete és 2 napja

Getemet már behúztam múltkor, érdemes leszedni!

válasz erre

SamsungFan

8 hónapja, 1 hete és 2 napja

Laserbreak nagyon király!

válasz erre