Napiapp ajánló (2018. augusztus 6.)

2018. augusztus 06.
7.5181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

In the Dark: 309 forint helyett teljesen ingyen tudjuk beszerezni magunknak Androidra az Alone in the Dark legszebb hagyományait átörökítő horrorjátékot, melyben egy elhagyatott parkban hozzák ránk a frászt a készítők.

Table Top Racing: 990 forint helyett szintén teljesen ingyen mérik most a Play Áruházban a Table Top Racing-et, a többszörösen díjnyertes versenyjátékot, melyben a MicroMachines mintájára száguldhatunk és harcolhatunk is a győzelemért.

Farmer vs Evil: ha imádod a VR-játékokat, 499 helyett most ingyen csaphatsz le a Farmer vs Evil-re, melyben Johnnak, a gazdának kell segítened abban, hogy túlélje hajnalig és megvédje farmját a gonosztól.

App Store:

Block vs Block: ha te sem tudod már, hogy mikor tetriszeztél utoljára egy jót, akkor töltsd le most teljesen ingyen a Block vs Block című mobiljátékot, mely a tetrisz alapjait és legszebb hagyományait állítja a középpontba.

Data Cube: The 3D Minesweeper: az őrült ügyességi- és logikai játékok kedvelőinek legnagyobb örömére totál ingyen megy most a Data Cube: The 3D Minesweeper, melyben gyakorlatilag a klasszikus aknakeresőt álmodták újra a készítők 3D-ben.

Emily Wants to Play: Emily játszani akar, és ehhez egy őrült horrorjátékban próbál meg társat találni magának, ha pedig érdekel a móka, 349 forint ellenében most te is társulhatsz hozzá egy őrült és félelmetes horror részeként.
3 hozzászólás

ferencziakos

6 éve, 2 hónapja és 10 napja

Egész jó nap. mosolygó smiley

válasz erre

zsenikém

6 éve, 2 hónapja és 10 napja

Block vs Block! meglepett smiley Ez jó, jöhet! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

6 éve, 2 hónapja és 11 napja

In the dark March jön is! mosolygó smiley

válasz erre