Napiapp ajánló (2018. december 10.)

2018. december 10.
11.2771
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Ticket to Earth: 1790 helyett 1190 forintért csaphatunk le átmenetileg az egyik legjobb mobilos taktikai szerepjátékként ismert Ticket to Earth-re, mely egy haldokló bolygó haldokló kolóniájának túléléséről szól.

My Little Princess: Wizard: 289 forint helyett most ingyen megy Androidra a My Little Princess: Wizard, mely egy fejtörőkkel gazdagon megspékelt oktatójáték lett, a főszerepben néhány igazán varázslatos kalanddal.

Dr. Panda School: 1099 helyett totál ingyen csaphatunk le a Dr. Panda School című oktatójátékra, mely inkább a kisebb korosztálynak szól, de ha szeretnénk hatékonyan és hasznosan lefoglalni gyermekeinket, ezt a játékot érdemes lehet letölteni számukra.

App Store:

Fighting Fantasy Legends: átmenetileg 699 forintért kaparinthatjuk meg magunknak iOS-re a Fighting Fantasy Legends-et, avagy a legendás lapozgatós szerepjáték alapján készült alkotást, ami ezért a pénzért egyenesen ajándéknak nevezhető.

Apache SIM: ha mindig is nagy álmod volt egy Apache helikopter vezetése, akkor itt a nagy alkalom, lévén teljesen ingyen töltheted le magadnak az Apache SIM-et, aminek részeként a helikopteres harcok örömeit is páratlan realizmussal ismerheted meg.

Catan Stories: nevetséges 349 forintot kell kifizetnünk most a Catan Stories című mobiljátékért az App Store-on, amiért cserébe egy elképesztően tartalmas, három karakter oldaláról átélhető sztorit kapunk Catan varázslatos világából.
2 hozzászólás

Gólem

7 hónapja, 3 hete és 6 napja

Ez a kedvenc rovatom, imádom!

válasz erre

Direktor

7 hónapja, 3 hete és 6 napja

Két játékot be is húztam. Igaz egyikkel se fogok játszani de ingyen van.

válasz erre