Napiapp ajánló (2018. december 12.)

2018. december 12.
10.9401
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Brutal Brutalness: 459 forint helyett teljesen ingyen csaphatunk most le a Brutal Brutalness című oldalnézetes platformerre, amiben egy kőkemény metalossal kell vad heavy- és death metal dalokra szétzúznunk mindent a pályákon.

Maze Planet 3D Pro: 379 forint helyett ingyenessé tették egy rövid időre a Play Áruházban a Maze Planet 3D Pro-t, aminek részeként bolygólabirintusokon kell ügyeskednünk pár golyó terelgetésével.

Gold Miner Vegas: 599 forint helyett teljesen ingyen megy Androidon a Gold Miner Vegas is, aminek részeként az egykori amerikai aranyláz őrületét ismerhetjük meg pár zseniális mini-játék részeként.

App Store:

The Pedestal: egy rövid ideig ingyen megy most az App Store-on a The Pedestal című alkotás, melyben egy fiatal nindzsa irányításával kell teljesítenünk a különféle ugrabugrálós ügyességi feladatokat.

Space Story: ha egy szuper űrkalandot keresel magadnak, most ingyen letölthető állapotba került a Space Story, ahol harc, kereskedelem, bányászat, felfedezés és túlélés vár majd ránk a végtelen világűrben.

ZombiED: a ZombiED egy különleges 3D-s tower defense játék, melyben a W.R. Martin Memorial Schoolt zombik támadták meg, a mi feladatunk pedig, hogy különféle objektumokkal megakadályozzuk az élőhalottak térnyerését.
3 hozzászólás

Bencus86

7 hónapja, 3 hete és 4 napja

Pedestal rohadt jó!

válasz erre

ferencziakos

7 hónapja, 3 hete és 4 napja

Amdroid ma nem valami combos, de nekem úgyis az iOS a lényeg!

válasz erre

Bencus86

7 hónapja, 3 hete és 4 napja

Hinnye de komoly a mai AppStore felhozatal!

válasz erre