Napiapp ajánló (2018. december 14.)

2018. december 14.
11.1041
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Amazing Taxi Simulator V2 2019: 699 forint helyett teljesen ingyen kaparinthatjuk meg magunknak az Amazing Taxi Simulator V2 2019-et, egy kiváló megjelenéssel és páratlanul realisztikus élményekkel kecsegtető taxis szimulátort, ahol a fuvarozás legalább olyan fontos, mint a száguldás.

Dr. Panda Racers: 1099 forintról 0 forintra leárazva megy egy újabb Dr. Panda mobiljáték, mégpedig a versenyzés kedvelőinek dedikált Dr. Panda Racers, amit vétek lenne most kihagynod.

Ninja: Samurai Shadow Fight: ha imádod a nindzsák világát, akkor most ne szalaszd el 129 forint helyett totál ingyen a Ninja: Samurai Shadow Fight című oldalnézetes akciózást, melyben megannyi nindzsatrükköt elsajátíthatsz.

App Store:

True Horror: 699 forint ellenében most egy igazán zseniális horrorjátékot vásárolhatsz magadnak iOS-re, melyben garantált a rettegés, de nem árt sietned, mert csak egy rövid ideig kaphatod meg ilyen kedvezményes áron.

SpongeBob Moves In: amennyiben szereted Spongya Bob történetét, töltsd le magadnak most teljesen ingyen a sárga szivacs tengeri kalandjait, aminek részeként jól ismert karakterek várnak rád Bikinfenéken.

ARise: kiterjesztett valóságon alapuló mobiljáték teljesen ingyen, az ügyességre alapozva - röviden így lehetne összefoglalni az ARise sajátosságait, amihez most csak átmenetileg férhetsz hozzá ekkora kedvezménnyel.
5 hozzászólás

Vidoros

7 hónapja, 3 hete és 2 napja

True Horror lehetne egyszer már ingyenes...

válasz erre

ferencziakos

7 hónapja, 3 hete és 2 napja

Rohadt jó a mai felhozatal!

válasz erre

Mordorer

7 hónapja, 3 hete és 3 napja

Uhh, droid full ingyen minden!

válasz erre

Direktor

7 hónapja, 3 hete és 3 napja

Bakker Androidra mekkora királyság már a pandás cucc ingyen!

válasz erre

Frenc93

7 hónapja, 3 hete és 3 napja

Az ARise egy jó ideje ingyenes, de mivel van benne InAPP vásárlás, a teljes játék hozzáféréshez. Így csak egy Demo...

válasz erre