Napiapp ajánló (2018. december 17.)

2018. december 17.
8.8291
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Minaurs: 599 forint helyett totál ingyen csaphatunk le most egy rövid ideig a Minaurs című alkotásra, mely egy varázslatos világba kalauzol minket, a főszerepben oldalnézetes pályákkal, melyek mindegyikét fel kell fedeznünk.

Ancient Tomb Adventure: 389 forint helyett egy rövid ideig 0 forintért megy Androidra az Ancient Tomb Adventure, mely egyedi megjelenéssel ősi sírboltokba repít minket, hogy ott labirintusokat és fejtörőket teljesíthessünk.

ORBB: ha imádod a relaxálásra kiélezett mobiljátékokat, a most totál ingyen letölthető ORBB garantáltan nagy kedvenced lesz, hiszen ebben az űrkalandban nincs halál, nincs időlimit, csak nagyszerű élmények a végtelen világűrben.

App Store:

Hatchi: ha imádtál annak idején Tamagotchizni, akkor ne szalaszd el most ingyen letölteni magadnak a Hatchit, mely pontosan azt az élményt hozza vissza, csak éppen az iPhone-od kijelzőjén.

Railroad Story HD: mindössze 349 forintért szerezhetnek maguknak nagyszerű játékot a vonatozás kedvelői, lévén ennyiért megy most a Railroad Story HD, mely egy összetett tycoonként megmutatja, hogy milyen nehéz is felépíteni egy komplett vasúthálózatot.

The Other Side: Tower of Souls: átmenetileg 349 forintért vehetjük meg az App Store-on a The Other Side: Tower of Souls-t, mely egy történetközpontú kalandjáték, aminek részeként a mágia világában tehetünk egy izgalmas kis utazást sok-sok mini-játékkal és fejtörővel.
3 hozzászólás

Chico

7 hónapja, 2 hete és 6 napja

Android felhozatal nagyon kemény ma!

válasz erre

peter97

7 hónapja, 2 hete és 6 napja

Nagyszerű nap ez!

válasz erre

SamsungFan

7 hónapja, 2 hete és 6 napja

Minden leszedve!!!

válasz erre