Napiapp ajánló (2018. december 21.)

2018. december 21.
8.7811
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The Talos Principle: ha van hozzá megfelelő eszközünk, 1790 helyett most 890 forintért csaphatunk le a The Talos Principle című mobiljátékra, melyben egy öntudatára ébredt robottal kell számtalan fejtörőt megoldanunk egy varázslatos világban.

Teslagrad: 2190 forint helyett 899-ért csaphatunk le most a Teslagrad című 2D-s puzzle platformerre, mely a maga stílusában az utóbbi évek egyik legjobbja lett, a főszerepben az elektromosság irányításának lehetőségével.

Titan Quest: minden idők egyik legjobb hack and slash akció-szerepjátékaként az egykoron PC-n debütált, és ott is kellemes sikereket elért Titan Quest című Diablo-klón is nyomott áron húzható be most Androidra, 2599 helyett 1390-et kérnek csak érte a fejlesztők.

App Store:

Rusty Lake Hotel: átmenetileg 349 forintért mérik iOS-re a Rusty Lake Hotel című zseniális point and click kalandjátékot, ami annyira groteszk és sajátos élményeket kínál, hogy ennyiért kár lenne kihagyni.

Goat Simulator: most mindössze 349 forint ellenében te is kipróbálhatod a kecskelét szépségét, lévén ennyibe kerül átmenetileg iOS-en a Goat Simulator, ami minden idők egyik legőrültebb játéka.

Tempest: bár akciós áron is 1790 forint, de ennyit már bőven megéri kiadni a Tempest című kalózos akció-szerepjátékért, hiszen ezért óriási tartalom, igazi kalózhangulat, valamint többjátékos élmények is várnak ránk.
3 hozzászólás

ferencziakos

7 hónapja, 2 hete és 2 napja

Direktor írta:
Most már megvárom a Karácsonyi akciókat, akkor szokott lenni egy csomó ingyenes cucc.
Dettó.

válasz erre

peter97

7 hónapja, 2 hete és 2 napja

Nem vitték ma túlzásba az akciózást.

válasz erre

Direktor

7 hónapja, 2 hete és 2 napja

Most már megvárom a Karácsonyi akciókat, akkor szokott lenni egy csomó ingyenes cucc.

válasz erre