Napiapp ajánló (2018. december 3.)

2018. december 03.
10.9841
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Real Truck Simulator: totál ingyen csaphatunk most le Androidon a Real Truck Simulator című kamionos szimulátorra, aminek részeként páratlan alapossággal vethetjük bele magunkat a kamionozás örömeibe, méghozzá rengeteg küldetéssel és egyszerű irányítással.

Taxi Simulator 1976: amennyiben kipróbálnánk magunkat taxisként, méghozzá a hetvenes években, akkor töltsük le most teljesen ingyen Androdira a Taxi Simulator 1976-ot, mely 499 forintról lett most leárazva.

Retro City Rampage DX: bár nem egy eget rengető akció, de 1090 helyett 690 forintért szerezhetjük meg magunknak Androidra a Retro City Rampage DX című pixel art grafikai stílusban fogant akciójátékot, mely teljesen olyan őrült kalandokat tartogat, mint az első GTA-játékok.

App Store:

Jumpy Kangaroo: ha ingyen szeretnél iOS-re egy nagyon szuper ügyességi játékot, akkor csapj le most teljesen ingyen a Jumpy Kangaroo-ra, melyben nem lesz más dolgunk, pusztán annyi, hogy a képernyő csapkodásával kengurunk oldalán átugorjuk az akadályokat.

Cut the Buttons: nyavalyás 99 forintért csaphatunk most le az App Store-on egy zseniális logikai játékra, mely ránézésre halálosan egyszerű, csak le kell vagdosnunk a gombokat a ruhákról, azonban elhihetitek, hogy a helyzet ennél sokkal bonyolultabb lesz majd.

Sparkle 3: Genesis: szintén 99 forintért megy most iOS-en egy rövid ideig a Sparkle 3: Genesis, mely elképesztően egyedi vizuális megjelenítéssel kínálja nekünk az óceán felfedezését sok-sok ügyeskedéssel, kihívással és álomszerű pályákkal.
2 hozzászólás

SamsungFan

5 éve, 9 hónapja és 10 napja

Szupeeeer! mosolygó smiley Ma kamionozok! röhögő smiley

válasz erre

Chico

5 éve, 9 hónapja és 10 napja

Androidos most igen király, a taxis játék főleg. mosolygó smiley

válasz erre