Napiapp ajánló (2018. december 5.)

2018. december 05.
10.8361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Neon Chrome: most éppen a Play Áruház kínálatában akciózta le a 10tons csapata a Neon Chrome-ot, az egyik legjobb mobilos top-down shootert, amit lehetőségünk nyílik 2190 helyett mindössze 799 forintért bezsebelni.

Blue X World: 690 helyett totál ingyen csaphatsz le most Androidon a Blue X World-re, aminek részeként egy egészen beteg oldalnézetes platformer élménye vár rád rengeteg akcióval, boss harccal és túléléssel.

The Celestial Tree: ha kedveled a művészi és nyugtató mobiljátékokat, akkor ki ne hagyd az átmenetileg ingyen letölthető The Celestial Tree-t, melyben mesés környezetben kell felnevelgetnünk egy aprócska fát, miközben az egész ökoszisztéma életre kel.

App Store:

Color Twin: totál ingyen csaphatunk le most az App Store kínálatában a Color Twin című logikai játékra, mely első blikkre egyszerűnek tűnik - csak tegyük egymás mellé a színes gömböcöket -, azonban hosszabb távon lesz itt bizony fejtörés.

F1 2016: ha imádod a F1-et, és nem zavar, hogy nem az aktuális szezont nyúzod, akkor most 349 forintért húzhatod le magadnak az App Store-ról a F1 2016-ot, mely a maga nemében még mindig a legjobb F1-es mobiljáték.

Chainsaw Warrior: bár a cím alapján talán egy brutális akciójátéknak tűnik, a 349 forintra leárazott Chainsaw Warrior valójában egy 1987-es taktikai társasjáték mobilos feltámadása, amit feltétlenül érdemes kipróbálni a különlegességek kedvelőinek.
2 hozzászólás

Mendez

5 éve, 10 hónapja

Ó de királyság!

válasz erre

Mordorer

5 éve, 10 hónapja és 1 napja

Ejj mennyivel jobb ma az Android felhozatal! meglepett smiley

válasz erre