Napiapp ajánló (2018. december 7.)

2018. december 07.
10.9781
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The Beggar's Ride: a The Beggar's Ride egy zseniális ügyességi játék, aminek részeként egy öregember egy rejtélyes maszkot talál, és egy teljesen más világba csöppen általa, a mi feladatunk pedig, hogy kihozzuk őt onnan - 1090 helyett most 699-ért.

Stickman Ghost 2: Gun Sword: 329 forint helyett teljesen ingyen lehet lecsapni Androidon a Stickman Ghost 2: Gun Sword-re, melyben kis pálcikaemberünk oldalán vad fénykardos csatákat vívhatunk oldalnézetből.

Monkey GO Happy: rövid ideig teljesen ingyen csaphatunk le most Androidon a Monkey GO Happy-re, aminek részeként 75 csodálatos pályán kell ügyeskednünk és okoskodnunk egy vicces majom irányításával.

App Store:

Mini Jump: teljesen ingyen megy most iOS-en a Mini Jump címre keresztelt egykezes ügyességi játék, melyben nem lesz más dolgunk, mint hősünkkel végigugrálni az összes pályát.

Brain Machine I: 349 forintra leárazva kaparinthatjuk meg az App Store-on a Brain Machine I című különc ügyességi játékot, melyben egy édesanyját elveszítő fiú történetét ismerhetjük meg, aki az emlékeiből próbálja megmenteni szerettét.

Silversword: ha kedveled a klasszikus szerepjátékokat, átmenetileg 1090 forintért csaphatsz le a Silversword-re, aminek részeként Tarnak rejtélyes világában kell érvényesülnünk a The Bards Tale vagy a Might & Magic nyomdokain.
3 hozzászólás

Mendez

4 hónapja, 2 hete és 6 napja

De király, Monkey tetszik, le is kaptam!

válasz erre

Ronalddo

4 hónapja, 2 hete és 6 napja

Be is húztam két játékot, köszi!

válasz erre

Mordorer

4 hónapja, 2 hete és 6 napja

Androidos ma megint nagyon jó!

válasz erre