Napiapp ajánló (2018. február 12.)

2018. február 12.
3.8591
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Chibi Survivor Weather Lord: 999 helyett 379 forintba kerül a GameFirst nagyszerű akció-kalandja, aminek részeként egy ismeretlen, veszélyekkel teli szigeten bóklászhatunk, erőforrásokat gyűjtve, craftolva, menedéket építve, félelmetes ellenfelekkel harcolva - mindezt ráadásul chibi stílusban.

Expanse: 469 helyett 139 forintért adják most Androidra a legendás Dune című stratégia sajátosságait felvonultató Expanse című mobilos RTS-t, mely a legklasszikusabb PC-s stratégiák nyomdokain haladva három frakció történetét és háborúját meséli el nekünk bázisépítéssel, harcokkal és így tovább.

Kitty Powers' Matchmaker: ha már egyszer közeleg a Velentin nap, és te is romantikus lélek vagy, akkor itt az idő lecsapni 999 helyett 439 forintért a Kitty Powers' Matchmaker-re, mely egy kalandos szimulátorként lehetőséget ad számodra, hogy a különféle problémák és egyebek elhárításával összehozd egymással a hozzád jelentkező társkeresőket.

App Store:

Dino Rush: teljesen ingyen letölthető most az App Store-ról a nagyszerű Dino Rush, az egyik legcukibb oldalnézetes endless runner, amit világszerte már 3 millió ember töltött le magának, és most te is teljesen szabadon átélheted a rohangáló dinó zöldségzabáló kalandjait.

2 Thins at Once: a 2 Thins at Once-t sokan nem tartják mobiljátéknak - pedig nagyon is az, illetve az App Store is oda sorolja -, ellenben ez most ne érdekeljen téged, hiszen az app teljesen ingyen letölthető, és segítségével egy olyan intelligencia tesztet telepíthetsz a telefonodra, ami megmutatja, hogy milyen roppant nehéz külön használni agyunk egyik és másik felét.

Templar Battleforce Elite: egy rövid ideig 1790 forintra leárazva megy iOS-re a klasszikus, retro stílusú felső nézetes RPG sajátosságait erőteljesen taktikus ütközetekkel és hadseregépítéssel elegyítő Templar Battleforce Elite, melyben több mint 55 izgalmas küldetést teljesíthetsz majd.
3 hozzászólás

peter97

11 hónapja, 1 napja

Óóóóó micsoda kánaán!

válasz erre

Chico

11 hónapja, 1 napja

iOS milyen jó nap a mai.

válasz erre

ferencziakos

11 hónapja, 1 napja

Dino Rusht húzom is, a 2Thinst meg megnézem, most érdekel.

válasz erre