Napiapp ajánló (2018. február 14.)

2018. február 14.
3.8741
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Civilization Revolution 2: 3399 forint helyett 1899 forintért megy most egy rövid ideig Androidra az egyik legjobb mobilos stratégiaként megismert Civilization Revolution 2, melyben a jól ismert sorozat minden sajátossága felbukkan a szükséges mobilos követelmények társaságában.

Back to Bed: ha imádtad a Monument Valley különc kis élményét, akkor szerezd be most 1090 helyett 319 forintért a Back to Bed című alkotást, mely az említett játék tökéletes klónjának tekinthető, noha a koncepció sokkal egyszerűbbnek tűnik, hiszen "csak" egy alvajárót kell visszaterelgetnünk az ágyába a nyakatekert pályákon.

Lost Journey: 129 forint helyett teljesen szabadon letölthetjük most magunknak Androidra a DreamSky nagyszerű mobiljátékát, mely Lost Journey címmel minden pályán újabb és újabb fejtörők, illetve akadályok elé állít minket - méghozzá egy filozofikus történet és csinos megjelenés társaságában.

App Store:

Slender Man Origins 1: Lost Children: egy rövid ideig mindössze 699 forintért megy iOS-re a nagyszerű Slender Man Origins, aminek részeként egy sötét és félelmetes horrorkaland vár ránk fordulatos sztorival, fejtörőkkel, valamint sötét és ijesztő helyszínekkel, miközben rejtélyes módon eltűnt gyermekek után kutakodunk.

BattleMage: teljesen ingyen letölthető most bárkinek iOS-re a BattleMage, mely egy sajátos oldalnézetes szerepjátékként született, ezáltal egy kis varázsló oldalán a sötétség és a gonosz ellen kell felvennünk a kesztyűt, miközben orkokkal, pókokkal és a legkülönfélébb teremtményekkel harcolunk.

Legacy - The Lost Pyramid: ha téged is mindig érdekelt a piramisok rejtélye, akkor töltsd le most ingyen iOS-re a Legacy - The Lost Pyramid-ot, melyben óriási piramisokat fedezhetsz fel, fejtörőket oldhatsz meg, az izgalmas történet felgöngyölítésével pedig gyakran elképesztő titkokra bukkanhatsz.
3 hozzászólás

ferencziakos

11 hónapja, 3 hete és 6 napja

Nagyon jó a mai kínálat!

válasz erre

Chico

11 hónapja, 3 hete és 6 napja

Nem rossz, vannak ingyenesek azért!

válasz erre

Mendez

11 hónapja, 3 hete és 6 napja

Azt hittem ma ilyen nagy szerelmesnapi akcióhegy lesz.

válasz erre