Napiapp ajánló (2018. február 16.)

2018. február 16.
3.3041
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

F1 2016: szép kis akciót hirdetett a Codemasters csapata a F1 2016 mobilos változatára, a népszerű autós játékot ugyanis 699 helyett most 349 forintért is lehetőséged van megcsípni magadnak, főszerepben a száguldó cirkusz 2016-os évadának sajátosságaival.

Farm and Click - Idle Farming Clicker: ha szereted a farmos játékokat, akkor most van egy nagyszerű hírünk, hiszen teljesen ingyen megy Androidra a Farm and Click, egy egyszerű farmos clicker, melyben nem lesz más dolgod, minthogy felépítsd, működtesd és fejleszd saját gazdaságodat.

Another World: a DotEmu 1290 helyett 690 forintért adja most a Google Play egyik legklasszikusabb mobiljátékát, avagy az eredetileg 1991-ben megjelent Another World platformer felújított változatát, melyben hősünk oldalán egy másik világba kerülünk, ahonnan meg kell lépnünk az idegen civilizáció markából.

App Store:

F1 2016: iOS-en is leakciózta a F1 2016-ot a Codemasters csapata, így ezen a platformon szintén 349 forintért ismerheted meg a legismertebb autóverseny 2016-os évadát, méghozzá még mai szemmel is elragadó grafika, óriási tartalom és szimulátoros élmények társaságában.

Monster Hunter Freedom Unite: ha téged is elkapott konzolon a Monster Hunter World, akkor jó hír, hogy átmenetileg csak 1490 forintba kerül iOS-en az egykoron PSP-n debütált Monster Hunter Freedom Unite, mely egyszerű irányítással hozza el a kis képernyőre az őrült szörnyvadászat élményét akár kooperatív módban is.

Bustin Jieber : amennyiben imádod a polgárpukkasztó mobiljátékokat, melyek ráadásul még ingyenesek is, akkor a Bustin Jieber-t garantáltan a szívedbe zárod majd, ebben a holt-egyszerű alkotásban ugyanis egyetlen feladatod lesz: elkapni a halálosan idegesítő Justin Biebert, aki véletlenszerűen és csak pillanatokra bukkan majd fel a telefonod képernyőjén.
3 hozzászólás

peter97

10 hónapja, 3 hete és 4 napja

Ma sajnos nem tudtam mit behúzni...

válasz erre

Mendez

10 hónapja, 3 hete és 4 napja

Na ezt a csirketenyésztést megnézem magamnak!

válasz erre

SamsungFan

10 hónapja, 3 hete és 4 napja

Bustin Jieber

válasz erre