Napiapp ajánló (2018. február 21.)

2018. február 21.
5.9681
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Stone Of Souls HD: 139 forint helyett teljesen ingyen megy most Androidra a Stone Of Souls HD, egy őrült, RPG-elemekkel felvértezett akció-horror, melyben sötét dungeonok mélyén, félelmetes ellenfelekkel kell farkasszemet néznünk ahhoz, hogy ráleljünk a titokra.

Mental Hospital: Eastern Bloc 2: 189 forint helyett szintén ingyen van a Mental Hospital-sorozat egyik közkedvelt epizódja, melyben sötét titkok után kutakodva a legfélelmetesebb rémálmainkat élhetjük át egy őrült horrorkaland részeként.

Warhammer Quest: a második rész közelgő Androidos premierjének alkalmából 1490 helyett 289 forintba kerül egy rövid ideig a Warhammer Quest, avagy az egyik legjobb mobilos taktikai RPG, melyben a Warhammer univerzum világa és egy rendkívül kellemesen összetett játékélmény vár majd ránk.

App Store:

Iesabel: kihagyhatatlan 99 forintért megy most iOS-re a platform egyik, ha nem a legjobb Diablo-klónja, mely tökéletesen átültette az akció-RPG-k sajátosságait az aprócska érintő-képernyőre egyedi élmények társaságában. Ennyiért tényleg ne hagyd ki!

You Must Build A Boat: 349 forintra leárazva megy most egy rövid ideig a You Must Build A Boat, mely címével nem kínál zsákbamacskát, a játékban valóban az lesz a feladatunk, hogy csónakot építsünk magunknak, csak közben be kell járnunk egy nagyobbacska világot, és össze kell gyűjtenünk mindent ehhez a munkához.

Returner 77: szintén akciós áron, 1490 forintért megy most az App Store-on a nagyszerű Returner 77, a platform egyik legjobb sci-fi puzzler kalandjátéka, melyben egy idegen űrhajón, emlékeinktől megfosztva ébredünk, a cél pedig, hogy kiderítsük mi történt velünk, és miként juthatunk haza.
2 hozzászólás

ÁdámC-Ops

10 hónapja, 2 hete és 6 napja

Hát el kell ismerni, most az Android sokkal jobb!

válasz erre

zsenikém

10 hónapja, 2 hete és 6 napja

Ez nem az ios napja!

válasz erre