Napiapp ajánló (2018. február 23.)

2018. február 23.
6.0201
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Escape Games: Fear House 2: 139 forint helyett teljesen ingyen tolják Androidra a Fear House 2-t, mely egy félelmetes horrorkalandként garantáltan ránk hozza majd a frászt, miközben fejtörők megoldásával próbálunk meg kiszabadulni a félelem házából.

TE Offroad +: 1090 forintról 479 forintra leárazták az egyik legjobb off-road versenyjátékot, amiről nekünk egy kicsit mindig a legendás Terep2 jut az eszünkbe, noha itt mai megjelenés és rengeteg játékmód kínálja a sárdagasztós száguldást.

Lowriders Comeback 2: Cruising: 690 helyett 299 forintért most lehetőségünk nyílik nekünk is belecsapni a lowriderek különleges világába, így saját autót készíthetünk, fejleszthetjük és versenyek során próbálhatjuk ki a kocsik ugráltatásának művészetét.

App Store:

Evoland: miután kiderült, hogy érkezik mobilra az Evoland 2, a fejlesztők egy villámakciót hirdettek a nagyszerű szerepjáték első epizódjára, így ha valami igazán különleges és innovatív alkotást keresünk, 99 forintért behúzhatjuk magunknak az első Evoland-et.

Run Cow Run: ingyen letölthető most az App Store-ról a Run Cow Run, egy különc kis endless runner, mely konkrétan a mai húsiparnak szeretne görbe tükröt tartani azzal, hogy egy kis tehénkét állít a középpontba, akivel el kell menekülnünk majd a minket üldöző farmer, ezáltal pedig a vágóhíd elől.

Noogra Nuts: megint ingyen letölthető iOS-re a Noogra Nuts, a gyökér mókus kalandja, mely egy elragadó ügyességi játékként csak azt a feladatot adja, hogy gyűjtsük össze az égből hulló mogyorót, de kerüljük el közben az akadályokat.
2 hozzászólás

ferencziakos

10 hónapja, 2 hete és 4 napja

Nem egy combos nap, de azért akad free cucc ma is.

válasz erre

zsenikém

10 hónapja, 2 hete és 4 napja

99-ért ajándék az Evoland. Behúzva.

válasz erre