Napiapp ajánló (2018. február 28.)

2018. február 28.
6.6461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Aliensome: Outta Space Race: 129 forint helyett teljesen ingyen tudjuk letölteni magunknak az Artists Mobile különc űrlényes platformerét, melyben rohangálhatunk, ugrálhatunk és ügyeskedhetünk is a pályákon, miközben az összegyűjtött sütikből még hőseink fejlesztésére is lehetőségünk nyílik.

ACE Academy: 3790 forint helyett 599 forintért tudunk begyűjteni most magunknak egy igazán különleges vizuális novellát, melyben a távoli jövőben, 2049-ben kalandozhatunk majd egy őrült sztori részeként, melyet számtalan döntésünkkel irányítva tudunk elvezetni a célegyenesbe.

Dungeon Adventure: 599 forintról 299 forintra leárazva gyűjthetjük be Androidra a Dungeon Adventure prémium változatát, mely röviden és tömören egy olyan nagyszerű mobiljáték lett, ami ötvözi a táblás szerepjátékok élményét az MMORPG-k sajátosságaival.

App Store:

Dark Guardians: 349 forintra leárazva megy most az App Store-on Mathieu Akita nagyszerű akciójátéka, mely nemcsak megfelelően sötét élményekkel kecsegtet, hanem a runnerek és a ritmusjátékok sajátosságait is ötvözi, miközben gonosz teremtményekkel kell harcolnunk fantasztikus és misztikus helyszíneken.

Hunting USA: teljesen ingyen indulhatunk most nagy vadászatra az Egyesült Államokban az egyik, ha nem a legjobb mobilos vadász szimulátorban, melyben olyan állatokat puffanthatunk le, mint a medve, a szarvas vagy a hegyi oroszlán, mindezt elragadó grafika és szimuláció társaságában.

Infinity Dungeon!: teljesen ingyen csaphatunk le most az App Store kínálatából az Infinity Dungeon! prémium változatára, melyet a készítők egy aranybányász szerepjátékként jellemeztek, és ez nem is áll messze a valóságtól, habár a harcok és a fejlődés ugyanolyan fontos szerepet kaptak benne, mint más RPG-kben.
3 hozzászólás

Mendez

6 éve, 7 hónapja és 26 napja

Nagyon jó ajánlatok vannak ma!

válasz erre

peter97

6 éve, 7 hónapja és 26 napja

iOS de jó ma! meglepett smiley

válasz erre

zsenikém

6 éve, 7 hónapja és 26 napja

Már jönnek is a hiányzó darabok! mosolygó smiley

válasz erre