Napiapp ajánló (2018. február 5.)

2018. február 05.
3.7261
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The Last Dream: 1099 forint helyett 299 forintba kerül most a Play Áruházban a Special Games által fejlesztett The Last Dream, mely egy nagyszerű és egyben klasszikus kalandjáték lett, a főszerepben egy igazi love story-val.

Lola and the Giant: amennyiben szeretnénk magunknak egy nagyszerű VR-játékot, akkor szerezzük be a Lola and the Giant-ot, mely 3190 helyett 1390 forintért megy most Androidon, középpontjában rengeteg fejtörővel és a rejtélyes erőkkel megáldott Lola varázslatos kalandjaival.

Hunters Gate: 2099 helyett 899 forintba kerül most a Climax Studios műhelyében készült Hunters Gate, mely szintén egy vagány VR-játékként kizárólag Daydream View alatt játszható, mint egy vérbeli és egyben klasszikus lövölde.

App Store:

Moby's Revenge: egy rövid ideig teljesen ingyen megy most iOS-re a Moby's Revenge, a különc oldalnézetes ügyességi játék, melyben az endless runnerek sajátosságaival a középpontban egy bálnát irányítva kell bosszút állnunk a gaz halászokon.

Leap of Fate: 699 forintba kerül most iOS-en a Leap of Fate, egy különleges cyberpunk fantasy, melyben elképesztő akciók, egy különleges világ, fejlődési rendszer és könnyed irányítás vár a műfaj kedvelőire.

Data Defense: most 349 forintra leárazva te is beszerezheted magadnak a Data Defense című mobilos tower defense játékot, mely bár elsőre egészen rosszul néz ki, azonban ha elmélyedünk benne, csakhamar rájövünk, hogy milyen letehetetlen alkotásról beszélünk.
1 hozzászólás

Mendez

6 éve, 8 hónapja és 3 napja

Mobys revenge volt már de rohadt jó! Ha valaki nem szedte még le, érdemes!

válasz erre