Napiapp ajánló (2018. február 7.)

2018. február 07.
3.1051
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Johnny Bonasera 1: a második epizód megjelenésének örömére Rafael Garcia 990 helyett teljesen ingyen letölthetővé tette a héten a Johnny Bonasera című nagyszerű kalandjáték első részét, melyben a címadó kölyök oldalán egy izgalmas sztorit élhetünk át, mely úgy kezdődik, hogy hősünket megverik és megalázzák a punkok...

Last Light - Zombies Survival: 309 forint helyett szintén ingyenes lett most a HyperSpell Inc zombis túlélő játéka, melyben Mike és Fred sztoriját ismerhetjük meg egy élőhalottaktól hemzsegő világban, kellemesen izgalmas történetvezetés és játékélmény kíséretében.

Can You Escape - Fear House : a horrorkalandok kedvelőinek legnagyobb örömére 139 forint helyett ingyen megy most Androidra a Can You Escape-sorozat egyik epizódja, melyben egy félelmetes házból kell megszöknünk, miközben egy izgalmas sztori, rettegés, valamint fejtörők sokasága vár ránk.

App Store:

TightWire Adventures HD: teljesen ingyen van most az App Store-on a TightWire Adventures HD, melyben egy enyhén szólva is túlsúlyos ember felett vehetjük át az irányítást abból a célból, hogy a legkülönfélébb helyszíneken egyensúlyozzunk vele egy kötélen.

Mystery of Fortune 2: szintén ingyen mérik most az App Store-on a Mystery of Fortune 2-t, mely a Fortune Chronicle Episodes nyolcadik részeként egy újabb régi vágású szerepjátékos élményt garantál nekünk sok-sok karakterrel, fejlesztésekkel, vad harcokkal, képességekkel és egy különleges fantáziavilággal.

Fox Eats Chicks: ha imádod a klasszikus platformereket, akkor most itt van egy nagyszerű ajánlat neked, lévén átmenetileg ingyen letölthető a Fox Eats Chicks iOS-re, melyben pixel art grafikával ismerhetjük meg a rókák és a tyúkok soha véget nem érő küzdelmét sok-sok lopakodással és fejtörővel.
3 hozzászólás

ferencziakos

6 hónapja, 3 hete és 3 napja

TightWire Adventures HD iOS11 alatt nem megy.

válasz erre

Femobilos

6 hónapja, 3 hete és 3 napja

Teljesen ingyenes nap! Az igen!

válasz erre

Mendez

6 hónapja, 3 hete és 4 napja

Na ez egy kiváló nap!

válasz erre