Napiapp ajánló (2018. február 9.)

2018. február 09.
3.5481
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Who Am I: The Tale of Dorothy: 599 helyett 289 forintért megy most Androidon a Who Am I: The Tale of Dorothy, melyben a kis Dorothy különleges történetét ismerhetjük meg, akinek valamiért fogalma sincs arról, hogy ki ő vagy honnan is jött egyáltalán. A segítségünkkel azonban kiderítheti!

Can You Escape - Rescue Lucy from Prison: ha megtetszett volna korábban a Can You Escape-sorozat, akkor itt az idő, hogy kipróbálj egy újabb epizódot, lévén egy rövid ideig teljesen ingyen megy most a Rescue Lucy from Prison mellékszál, mely a szokásos sötét atmoszférájú, félelmetes horror élményét hozza el közénk.

Parkour Flight: ha imádod a parkourozást, akkor szedd le most Androidra 429 forint helyett teljesen ingyen a Parkour Flight című alkotást, melyben irányított hősünk oldalán a legkülönfélébb parkour elemeket kell precízen bemutatnunk a kis képernyőn.

App Store:

Street Fighter IV CE: ha imádod a klasszikus árkád bunyókat, akkor most átmenetileg mindössze 699 forintért húzhatod be iOS-en a nagyszerű Street Fighter IV mobilos változatát, melyben a konzolokról ismert bunyós játék élményét bárhol átélheted majd a jövőben.

Lumino City: egy rövid ideig 1090 forintért megy az App Store-on a Lumino City, mely számtalan díj nyerteseként egyenesen ajándék ezért az árért, hiszen ennél különlegesebb megvalósítású kalanddal korábban még garantáltan soha nem találkoztál.

Flick Champions Winter Sports: ha a hó nem elég, és szeretnél egy mobiljátékkal is felkészülni a téli olimpiára, akkor töltsd le most teljesen ingyen iOS-re a Flick Champions Winter Sports-ot, melyben síelhetsz, hokizhatsz, snowboardozhatsz, biatlonozhatsz és egy sor más téli sportot is kipróbálhatsz majd.
2 hozzászólás

Bencus86

6 hónapja, 3 hete és 1 napja

Elég jó akciók voltak ma!

válasz erre

zsenikém

6 hónapja, 3 hete és 2 napja

SFIV megéri ennyiért, be is húztam.

válasz erre