Napiapp ajánló (2018. január 10.)

2018. január 10.
2.1391
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Strike Team Hydra: 2090 helyett mindössze 259 forintba kerül most Androidra az utóbbi évek egyik legjobb taktikai akciójátéka, mely a top down shooterek sajátosságaira építve összetett harcrendszert, őrült szörnyeket és egy kellemes sci-fi világot tár elénk.

One Up: 899 helyett 169 forintért megy - sőt az App Store-on is olcsóbb, bár nem ennyire - a Quantized Bit különleges platformere, melyben egy vízvezeték-szerelőt irányíthatunk a pályákon, de hercegnők megmentéséről szó sincs, mindössze egy szórakoztató és additív ügyességi játékot kapunk a pénzünkért cserébe.

Swordbreaker The Game: 400 forintról 199 forintra árazták le a Swordbreaker The Game című kalandjátékot, mely az egyik legszebb és legkülönlegesebb klasszikus mobilos kaland, ami a point and click műfaj és a lapozgatós szerepjátékok sajátosságait egy sötét fantáziavilággal és csodaszép, festett grafikával ötvözi.

App Store:

Her Story: egy icipicit olcsóbban, átmenetileg 1090 forintért szerezhető be iOS-re Sam Barlow nagyszerű kalandjátéka, melyben egy élőszereplős felvételekből összeállított nyomozós történet vár ránk, és amiért alkotója számtalan díjat bezsebelt korábban.

Beast Towers: teljesen ingyen megy most iOS-re a Beast Towers címre keresztelt tower defense stratégia, mely a műfaj gyökereit prezentálva arról szól, hogy a szörnyek oldalán megvédjük magunkat a pályákon a kastélyunk nyugalmára törő emberi seregektől.

The Long Siege: 349 forintra leárazva megy most az App Store kínálatában a The Long Siege, a valaha készült egyik legkülönlegesebb match-3 puzzler, mely az unalmas műfajt szerepjátékos elemekkel, egyedi atmoszférával, zenével és megjelenéssel, valamint szerethető, taktikus háttérrel vértezte fel.
2 hozzászólás

fonemaker

11 hónapja, 3 hete és 6 napja

Strike Team milyen durva leárazás!

válasz erre

Mendez

11 hónapja, 3 hete és 6 napja

Kiváló akciók, főleg android fronton!

válasz erre