Napiapp ajánló (2018. január 12.)

2018. január 12.
1.9771
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Adventures of Poco Eco - Lost Sounds: 999 helyett 379 forintba kerül Androidon a Possible Games különleges alkotása, melyben egy varázslatosan különleges világban kalandozunk annak érdekében, hogy segítsünk Poco Ecónak megtalálni az elveszett hangokat.

Maze 3D: Gravity Labyrinth: 599 helyett teljesen ingyen letölthető most a Play Áruház kínálatából a Maze 3D: Gravity Labyrinth, ami egy igazán sajátos ügyességi játék, melyben egy labirintusszerű pályán kell a gravitáció kihasználásával végigvezetni golyóinkat, miközben legyűrjük az akadályokat is.

LASERBREAK Pro: szintén ingyen letölthető - egyébként 359 forintba kerül - a LASERBREAK Pro című ügyességi játék is Androidra, amelyben 120 fantasztikus pályán az lesz a feladatunk, hogy a különféle prizmák, akadályok és egyebek forgatásával vagy elhárításával eljuttassuk céljáig a lézerfényt.

App Store:

Infamous Machine: a Blyts csapata 349 forintra leárazta iOS-en a nagyszerű Infamous Machine című kalandjátékot, melyben Kelvin oldalán egy klasszikus point and click időutazást élhetünk át, a főszerepben egykoron valóban élt legendás feltalálókkal, akiknek segítenünk kell elkészíteni mesterművüket.

Rite of Passage: Hide and Seek HD: 699 forintba kerül most az App Store-on a Big Fish Games nagyszerű tárgykeresős kalandjátéka, a Rite of Passage: Hide and Seek HD, melyben Greystone városának rejtélyét kell megoldanunk, ahol 20 évvel ezelőtt egy csapat gyermek ismeretlen körülmények között eltűnt a ködben.

Doom and Destiny: 349 forintra leárazva megy most az App Store-on a HeartBit Interactive klasszikus japán szerepjátéka, melyben egy csapatnyi hős felett vehetjük át az irányítást, hogy egy csinos kis fantáziavilágot körbejárva, taktikus harcokkal eljuthassunk a problémákat okozó főellenséghez.
3 hozzászólás

Chico

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

Laserbreak király, szedem.

válasz erre

zsenikém

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

Ezek között ma nem igazán találtam nekem valót.

válasz erre

peter97

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

Playen most jobbak az akciók, ingyenest vittem is.

válasz erre