Napiapp ajánló (2018. január 19.)

2018. január 19.
2.4331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

Death Point: 1790 forintról 699-re leárazva megy most a Death Point Androidos változata, mely egy igencsak keményvonalas egyjátékos élményt garantál a top-down lopakodós shooterek kedvelőinek, aminek részeként egy vérbeli kémkalandot élhetünk át.

League of Stickman 2017: 129 forint helyett teljesen ingyen megy most a DreamSky-féle League of Stickman 2017-es, tehát legutóbbi változata, melyben egy különleges világban, egy rendkívül intenzív oldalnézetes akciójáték vár ránk sok-sok küzdelemmel, sajátos szörnyekkel és extra képességekkel.

Cavern Crawler: 439 helyett teljesen ingyen letölthetjük magunknak a Cavern Crawler című különlegességet, ebben a mobiljátékban ugyanis retro grafikával 15 változatos pálya vár ránk, amelyek közül mindegyikben az lesz a feladatunk, hogy rájöjjünk az aktuális helyszínen a fejtörő nyitjára, és ezzel megtaláljuk a továbbjutás kulcsát.

App Store:

Duck Warfare: átmenetileg teljesen ingyen megy most az App Store kínálatában a gumikacsák legnagyobb küzdelmeit felvonultató Duck Warfare, melyben taktikus küzdelmek, emlékezetes főellenfelek és 24 változatos kacsa vár ránk a harcok során rajzfilmes grafika és őrült humor társaságában.

Bubble Tower 2: szintén ingyen számítják most meg az App Store-ron a Bubble Tower 2-t, az iOS egyik legjobb logikai és ügyességi játékát, melyben az lesz a feladatunk, hogy úgy pukkasszuk ki a buboréktorony elemeit, hogy a tetején elhelyezett kék kockát biztonságban és pontosan eljuttassuk az alsó szinten elhelyezett zöld platformra.

Witch Hunters: Full Moon Ceremony: 349 forintra leárazva szerezhetjük be magunknak iOS-re a Big Fish Games egyik nagyszerű tárgykeresős kalandjátékát, melyben a holdhercegnő megmentésére indulunk a gonosz boszorkányok ellen, méghozzá csodaszép környezetben, fejtörőkkel gazdagon megpakolt játékmenet társaságában.
2 hozzászólás

SamsungFan

6 éve, 8 hónapja és 10 napja

De jó ma az iPhone kínálat! meglepett smiley

válasz erre

zsenikém

6 éve, 8 hónapja és 11 napja

Szuper nap! mosolygó smiley

válasz erre