Napiapp ajánló (2018. január 22.)

2018. január 22.
2.5651
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Realpolitiks Mobile: 2399 forint helyett 1299 forintba kerül most Androidron a Realpolitiks Mobile, mely egy vérbeli hardcore stratégiaként lehetőséget ad arra, hogy kiválasszuk saját országunkat, majd politikusként próbáljuk meg egyengetni és fejleszteni államunkat.

Math Smash Animal Rescue: 276 forint helyett ingyen telepíthetjük magunknak Androidra a Math Smash Animal Rescue című különlegességet, ami bár elsőre egy gyermekded kis szoftvernek tűnik, de a valóságban úgy elegyíti a match-3 puzzlerek sajátosságait a matematika csodálatos világával (?), hogy az valami félelmetes.

Duck Warfare: a múlt héten iOS-re volt ingyenes, most pedig Androidra is szabadon letölthetjük magunknak a Duck Warfare című őrültséget, melyben gumikacsákkal nyílik lehetőségünk arra, hogy humoros környezetben és rajzfilmes grafikával nagyokat harcoljunk.

App Store:

TrafficVille 3D: ingyen letölthető most iOS-re a TrafficVille 3D, amiben az lesz a feladatunk, hogy egy forgalmas kereszteződésben átvegyük az irányítást a közlekedési lámpák felett, ami sokkal nehezebb feladat lesz, mint amilyennek elsőre hangzik. Pláne apokaliptikus körítéssel, például egy cunami idején!

Tile Rider: szintén ingyen megy most az App Store-on a Tile Rider, egy cukinak tűnő, de mégis kegyetlen kihívásokat garantáló mobiljáték, melyben egy aprócska autót kell végigvezetnünk a pályákon, miközben legyűrjük vele a különféle akadályokat.

Cardinal Land - Jigsaw & Tangram Puzzle Blend: ajánlónk végére egy igazi különlegességet hagytunk nektek, egy rövid ideig ingyen letölthető puzzlert, amely első blikkre egy általános képkirakó, de néhány feladványa orbitális nehézséget garantál, hiszen origamizott papír állatokat kell összerakosgatnunk benne, melyek bizonyos esetekben több tucatnyi darabkából állhatnak.
3 hozzászólás

Chico

6 éve, 8 hónapja és 17 napja

Nagyon király, rángatom is le őket sorban! mosolygó smiley

válasz erre

Femobilos

6 éve, 8 hónapja és 17 napja

Ma nagyon jó akciók vannak! meglepett smiley

válasz erre

zsenikém

6 éve, 8 hónapja és 17 napja

Ó mekkora királyság ma az AppStore akció!!! mosolygó smiley

válasz erre