Napiapp ajánló (2018. január 24.)

2018. január 24.
2.0581
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Felinia's World: 329 forint helyett teljesen ingyen letölthető most Androidra a Felinia's World című árkád mobiljáték, melyben Felinia és Ribosio társaságában meg akarjuk sütni minden idők legkülönlegesebb pizzáját, ehhez azonban fel kell keresnünk az akadályokkal tűzdelt pályák teljesítésével minden pizza királynőjét.

Ninja Knight: 199 helyett teljesen ingyen letölthetjük magunknak Androidra a Ninja Knight-ot is, melyben egy vagány nindzsalovag felett vehetjük át az irányítást, akivel egyedül vagy mások ellen harcolva vehetünk részt egy fantasztikus akció-platformerben.

Traffic Director: 299 helyett szintén ingyen megy most Androidon a Traffic Director, ami egy keményvonalas mobilos stratégiaként lehetőséget ad nekünk arra, hogy a különféle nagyvárosokban közlekedési lámpák elhelyezésével irányítsuk a forgalmat, ami sokkal nagyobb kihívás, mint elsőre gondolnánk.

App Store:

The Enchanted Books: teljesen ingyen letölthetjük iOS-re a Syntaxity által készített The Enchanted Books című varázslatos kalandjátékot, melyben egy különleges rejtély nyomába eredhetünk, amihez felfedezhetjük a csodás helyszíneket, nyomokat gyűjtögethetünk és megoldhatjuk a különféle fejtörőket.

Out There Chronicles - Ep. 1: szintén ingyen van most az App Store-ron az Out There Chronicles első epizódja, ami egy igencsak különleges interaktív képregényként a Telltale Games kalandjátékainak hangulatát idézi fel előttünk, ismert filmes világok helyett azonban űrutazással és sci-fi elemekkel a középpontban.

Warbands: Bushido: 699 forintra leárazva szerezhetjük most be iOS-re a platform egyik legjobb digitális társasjátékát, melyben a középkori Japánba utazhatunk vissza, hogy ott kártyákkal, kockákkal és figurákkal teljesíthessük az egyjátékos küldetéseket és kivegyük a részünket az intenzív többjátékos küzdelmekből is.
3 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 26 napja

Na, minden free le is szedve!

válasz erre

ÁdámC-Ops

1 éve, 26 napja

Azta, szép akciók!

válasz erre

Bencus86

1 éve, 26 napja

Androidon a full ingyenes sor milyen komoly már!

válasz erre