Napiapp ajánló (2018. január 31.)

2018. január 31.
3.4131
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Dead Bunker II: 129 forint helyett teljesen ingyen tölthetjük most Androidra a Dead Bunker II-t, a Play Áruház egyik legdurvább horrorját, melyben címéhez hűen egy sötét bunker mélyére kell leereszkednünk, hogy ott zseblámpák fényében teljesítsük a feladatokat és túléljük a megpróbáltatásokat.

FoxyLand: 349 forint helyett szintén ingyen letölthető a Play Áruházból a BUG-Studio által készített rókás platformer prémium változata, melyben egy kis ravaszdi felett vehetjük át az irányítást, akivel múltidéző pixel art grafika mellet fedezhetjük fel a klasszikus oldalnézetes platformerek legszebb hagyományait.

Castle of Nightmare: szintén ingyen tölthetjük most 289 forint helyett a Castle of Nightmare arany kiadását, aminek jóvoltából számtalan extra társaságában, reklámmentesen ismerhetjük meg a klasszikus JRPG-k élményét felső nézetben elénk táró alkotást, melyet egy sötét fantáziavilággal és egy divatos kártyás rendszerrel vérteztek fel a készítők.

App Store:

Office Story: ha mindig is szeretted volna kipróbálni magadat egy saját vállalkozás élén, akkor itt az alkalom, töltsd le most ingyen iOS-re az Office Story-t, mely konkrétan egy cégvezető szimulátorként lehetőséget ad neked megismerni mobiljátékos formában, hogy miként lesz egy kis startup vállalkozásból egy hatalmas és sikeres kompánia.

Let's Foosball: ha kocsmában nőttél fel, vagy csak szimplán imádsz csocsózni, akkor neked is jó hír, hogy a Nieo Tech 349 forintért adja egy rövid ideig az asztali foci élményét tökélyre fejlesztő Let's Foosball című mobiljátékot, mely 2013-ban még a TIDCA díját is elnyerte.

First Strike: Final Hour: most akciós áron, mindössze 699 forintért egy nagyszerű űrstratégia birtokába is juthatsz, melyben az lesz a célod, hogy a rendelkezésedre álló módszerekkel megakadályozz egy nukleáris armageddont, ami ellen meglepő módon az űrből tehetsz majd a legtöbbet.
4 hozzászólás

Chico

1 éve, 19 napja

No akkor álljunk neki!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 19 napja

Na ez egy szuper nap. Szedegetem is őket.

válasz erre

zsenikém

1 éve, 19 napja

Pfff droidon minden free, mi meg fizethetünk!

válasz erre

Mendez

1 éve, 20 napja

Android most jobb megint. A borítókép meg egy nagy paca.

válasz erre