Napiapp ajánló (2018. január 8.)

2018. január 08.
2.7671
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Uri: The Sprout of Lotus Creek: 699 helyett 329 forintba kerül most a Play Áruházban az Uri: The Sprout of Lotus Creek, az Android egyik legkülönlegesebb oldalnézetes platformere, melyben csodaszép művészi megjelenés, elragadó ügyességi fejtörők és páratlan hangulat vár ránk.

Save the Puppies: 990 helyett 199 forintért mérik most a Save the Puppies mobiljátékot a Play Áruházban, amelyben az lesz a feladatunk, hogy megmentsünk pár kiskutyát, méghozzá egy különleges felső nézetes ügyességi platformer részeként.

The Dweller: 790 helyett 289 forintba kerül a The Dweller című mobiljáték, ahol most végre mi lehetünk a szörnyek, feladatunk pedig az lesz, hogy elpusztítsunk néhány archeológust, akik lakhelyünkre, egy ősi földalatti útvesztőbe tévedtek.

App Store:

Force Corp.: átmenetileg teljesen ingyen letölthető most az iKabans csapatának mobiljátéka, amely Force Corp. címmel egy félelmetes idegen inváziót állít a középpontba, a mi dolgunk pedig az lesz, hogy sajátos élményekkel megtisztítsuk a világot a betolakodóktól.

Alien Jelly: Food For Thought: mindössze 349 forintba kerül most az iOS egyik legkülönlegesebb ügyességi játékaként megismert Alien Jelly: Food For Thought, amelyben egy szemüveges agyat tartalmazó dobozt kell végigügyeskednünk a pályákon, miközben alaposan meg kell mozgatnunk hozzá a saját agytekervényeinket is.

Danmaku Unlimited 3: szintén 349 forintért megy az App Store-on egy rövid ideig a Danmaku Unlimited 3, egy vérbeli bullett hell akciójáték, melyben felső nézetből kell végigharcolnunk a pályákat úgy, hogy gyakran több kilőtt lövedéket látunk a képernyőn, mint ellenfelet.
5 hozzászólás

Femobilos

6 éve, 9 hónapja és 3 napja

Elég jó a mai kínálat, főleg annak fényében hogy most voltak ünnepekkor a nagy leárazások. azt hittem most hetekig nem lesz semmi. mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

6 éve, 9 hónapja és 3 napja

Alien Jellí behúzva, köszi! mosolygó smiley

válasz erre

zsenikém

6 éve, 9 hónapja és 3 napja

Zsír, kettő behúzva! mosolygó smiley

válasz erre

Mendez

6 éve, 9 hónapja és 3 napja

Force Corp már többet ingyenes mint fizetős! röhögő smiley

válasz erre

Bencus86

6 éve, 9 hónapja és 3 napja

Nagyon jó akciók vannak ma! meglepett smiley

válasz erre