Napiapp ajánló (2018. július 11.)

2018. július 11.
2.1331
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Reporter: 319 forint helyett teljesen ingyen tölthetjük most magunknak a Google Play kínálatából a Reporter című akció-horrort, melyben egy rejtélyes sorozatgyilkosság ügyében nyomozhatunk.

Juggle! Soccer: szintén ingyen megy most - az egyébként nevetséges 899 forint helyett - Androidon a Juggle! Soccer is, mely egy retro stílusú, régi vágású focis játékként gyakorlatilag olyan, mint egy közönséges Pong-klón.

Incredipede: 1399 helyett 269 forintért juthatunk hozzá Androidon az Incredipede című különlegességhez, mely egy oldalnézetes puzzle-platformerként egy különös lényt és egy csodálatos világot állít a főszerepbe.

App Store:

Line Escape: ingyen letölthető most iOS-re a Line Escape, mely nem találja fel a kereket, ellenben hihetetlenül innovatív élményeket kínál, miközben a feladatunk csak annyi: átjutni egy kis vonallal a mozgó vonalak között.

Deep Under the Sky: átmenetileg 349 forintért kínálják az App Store-on a Deep Under the Sky-t, melyben egy medúzával ügyeskedhetünk végig több mint 80 pályát, méghozzá egyszerű irányítással, egy hihetetlenül varázslatos világban.

Vampire: Prelude: 699-ért megy most iOS-en a Vampire: The Masquerade című klasszikus szerepjáték kalandos, interaktív változata, amiben lehetőségünk nyílik felfedezni a vámpírok sötét világát.
2 hozzászólás

Mendez

6 éve, 2 hónapja és 15 napja

Egész jó akciók mindkét platformon! meglepett smiley

válasz erre

ferencziakos

6 éve, 2 hónapja és 16 napja

Ó ez egy nagyszerű nap! mosolygó smiley

válasz erre