Napiapp ajánló (2018. július 13.)

2018. július 13.
1.4331
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Super Soccer Champs: ha te is a foci VB lázában égsz, akkor 1399 forint helyett szerezd be most teljesen ingyen a Super Soccer Champs című focis őrületet, mert bőven van élet a FIFA-sorozaton túl is.

Knights of Pen & Paper +1: 1690-ről 399 forintra árazták le most a Knights of Pen & Paper +1 című szerepjátékot, mely egy minden téren múltidéző, pixel art stílusban fogant alkotás lett a sorban.

Deep Under the Sky: 1299 forintról 269 forintra tolták átmenetileg a Deep Under the Sky árát, amiért cserébe egy grafikai orgazmust, egy relaxációs élményt kapunk, miközben egy teljesen idegen világot fedezhetünk fel magunknak.

App Store:

Leisure Suit Larry: Reloaded: nevetséges 699 forintért tudjuk begyűjteni most magunknak a Sierra egykori 1987-es klasszikus kalandjátékát, avagy a nagyszerű Leisure Suit Larry: Reloaded-et, amit vétek lenne ennyiért kihagynotok.

Friday: hasonló megállapításunk lehet a Friday kapcsán is, melyben Robinson legendás túlélő történetét kapjuk meg interaktív formában, garantáltan úgy, ahogyan korábban még soha nem láthattuk.

The Blocking Dead: átmenetileg teljesen ingyen kaparinthatjuk meg minden idők talán legbetegebb zombis játékát, melyben több mint 100 pályán az lesz a feladatunk, hogy zombiagyakat egyensúlyozzunk a folyamatosan megtisztított helyszíneken.
4 hozzászólás

fonemaker

9 hónapja, 2 napja

Igen komoly leárazások vannak ma, királyság!

válasz erre

ferencziakos

9 hónapja, 2 napja

KenGuruL írta:
A SuperSoccer grafikai bugos P10lite-n . Aztán most meg jó. Ki érti ezt?
Lehet hogy csak lefogta valami app a telódat nem? Törölve lett, vagy kitisztítva a cache, aztán visszatért a teljesítmény.

válasz erre

peter97

9 hónapja, 2 napja

Nagyszerű a mai ajánlat!

válasz erre

KenGuruL

9 hónapja, 2 napja

A SuperSoccer grafikai bugos P10lite-n . Aztán most meg jó. Ki érti ezt?

válasz erre