Napiapp ajánló (2018. július 16.)

2018. július 16.
2.1251
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

GoBotix: 239 helyett teljesen ingyenes formában vár ránk átmenetileg a GoBotix, mely röviden és tömören egy robotos koncepcióba átültetett Monument Valley lett, ami még a Portal-ból is felvonultat egy csipetnyi sajátosságot.

Rainbow Dash: a Rainbow Dash egy vérbeli árkádjáték, aminek részeként a színekkel tudunk játszadozni egy kicsikét, méghozzá ügyeskedéssel teljesítve a fejtörőkkel gazdagon megpakolt pályákat.

Drag Racing 3D: 699-ről 349 forintra leárazva megy most a Drag Racing 3D című autós játék, mely talán nem a legkiemelkedőbb versenyzős cím Androidra, ellenben garantáltan a legjobbak között van.

App Store:

Slide Tetromino: egy rövid ideig ingyen szerezhetjük most be magunknak a Slide Tetromino prémium változatát, mely a tetrisz jól ismert élményét igyekszik feldobni néhány őrült egyediséggel.

8bitWar: Necropolis: ismét ingyen csaphatunk le a klasszikus RPG-k élményét az akció-stratégiák sajátosságaival elegyítő 8bitWar: Necropolis-ra, melyben 100 masszív pályán keresztül hadakozhatunk seregeinkkel.

Linia: a Linia egy túlzás nélkül őrülten sajátos árkád mobiljáték, melyben a színek, a vonalak és a formák világában utazhatunk egy nagyot, már-már delíriumgőzös állapotba kerülve a végeredménytől.
2 hozzászólás

zsenikém

8 hónapja, 3 hete és 6 napja

Ez egy szuper nap!!!

válasz erre

Bencus86

8 hónapja, 3 hete és 6 napja

Király, mennyi van ingyen ma!

válasz erre