Napiapp ajánló (2018. július 18.)

2018. július 18.
2.7171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Demon's Rise: 2199 helyett 349 forintért megy most Androidon az egyik legjobb Diablo-klónként ismert Demon's Rise, ami a tapasztalatok alapján ennél olcsóbb már nem lesz, szóval csapjatok le rá mielőbb.

Lost Journey: 129 forint helyett teljesen ingyen mehetünk rá a Play Áruházban a Lost Journey című oldalnézetes ügyeskedésre, melyben egy kislány oldalán soha nem látott kalandok várnak ránk.

Age of Civilizations Europe: ha imádod a keményvonalas stratégiákat, akkor szerezd be most 239 forintra leárazva az egyik legjobb mobilos körökre osztott címet, főszerepében az európai civilizációkkal.

App Store:

Farming USA 2 : 1090 forintra leárazva csaphatunk le most átmenetileg a Farming USA 2-re, az egyik legjobb mobilos farmjátékra, melyben traktorozhatunk, kombájnozhatunk, avagy gyakorlati szinten ismerhetjük meg egy gazda életét.

Survival: Man vs. Wild-Escape: teljesen ingyen illeszthetjük gyűjteményünkbe a Survival: Man vs. Wild-Escape című érdekességet is, mely soha nem látott módon, szöveges kalandjátékként prezentálja számunkra a túlélés élményét.

Dawn of Crafting: hogy mi sülne ki a Minecraft és a Cookie Clicker találkozásából, azt tökéletesen megmutatja nekünk a Dawn of Crafting, amit átmenetileg most teljesen ingyen lehetőségünk nyílik letölteni magunknak, a főszerepben a mérhetetlen mennyiségű craftolással.
3 hozzászólás

Direktor

6 éve, 3 hónapja és 3 napja

Farming mitől ilyen drága még akciósan is? meglepett smileymeglepett smileymeglepett smiley

válasz erre

fonemaker

6 éve, 3 hónapja és 3 napja

De jók ma az ingyenesek is! meglepett smiley

válasz erre

ferencziakos

6 éve, 3 hónapja és 3 napja

Farming usa 2 irreálisan drága de a többi akció nagyon jó ma is!

válasz erre